Kapak oldu hepsine Semihte yarın çok iyiymiş Bu arada konsey fena zevkli olcakAcunum yanıltmadı beni ve Semih'i yükseltti bu hafta Az sonra sembolü verir mi? Sinir ola ola
Atakanın dediği gibi surfçü serkaydan bile fazla oyun almiş
Kapak oldu hepsine Semihte yarın çok iyiymiş Bu arada konsey fena zevkli olcakAcunum yanıltmadı beni ve Semih'i yükseltti bu hafta Az sonra sembolü verir mi? Sinir ola ola
Atakanın dediği gibi surfçü serkaydan bile fazla oyun almiş
Yok sorumluluk tabiki tümü için ya oyun kritik andaydı onu demek istiyorum.tabiki Serkay yada ibo bir tane alsa oyun biterdi.onlarında hatası bulunuyor.benim demek istediğin iki defa kritik sayıyı kaybetti çünkü o iki sayıdan birini alsaydı oyun bitiyordu.yoksa oyunu damlaya filan yüklemiyorum..Tamam ben de diyorum ki o alamadı ama Serkay ve İbo'dan birisi sadece kaybettiği oyundan birini alsaydı da alabilirlerdi. Hem son oyunda Serkay da kaybetti, onun da iki fırsatı olmuş oldu.
Olayı sadece Damla'ya yüklemek doğru değil.
İzlemedim doğru düzgün bugun şimdi eve geldim de aldığı sayılara bakarsak başarılıymış Serkayı yensin herkese gömülsün hiç umrum değilKapak oldu hepsine Semihte yarın çok iyiymiş Bu arada konsey fena zevkli olcak
Hepsine iyi oldu Semihin gücünü tekrar gördülerİzlemedim doğru düzgün bugun şimdi eve geldim de aldığı sayılara bakarsak başarılıymış Serkayı yensin herkese gömülsün hiç umrum değil
Çok yakında Semih boyunun ölçüsünü alacak.Hepsine iyi oldu Semihin gücünü tekrar gördüler
Hayallere bak görürüz KıbrıstaÇok yakında Semih boyunun ölçüsünü alacak.
Çok yakında Semih boyunun ölçüsünü alacak.
Kıbrıs'a gidebilir ama devamı yok.Hayallere bak görürüz Kıbrısta
Ben kapattım oyun bitince, bilgim yok.yiğit birşey sorcam birazdan diye gösteriyorlardı konseyi ibo niye
semihin tişörtünü çıkarmadığını soruyor ne alaka soruyor anlamadım
Olacak yarın.İkinci dokunulmazlık olacakmı yarın yoksa tekmi olacak?
Kıbrıs'a gidebilir ama devamı yok.
Ben kapattım oyun bitince, bilgim yok.
Benim baktigim bir sayfa var uyesi aZ. O unluler demisti hatta semih 5-6 sayi alacak demisti insanlar dalga gecmisti. Dedigi cikti. Yarinkini gece yazacakmis.Ahaha Semih kazandı ve dokunulmazlık ünlülerin oldu.
Tüyocular şok.
Semih yetmez mi Benim izleyesim geliyor baya renkli yarışmacılar vardı bu seneBu hafta İbrahim gider bence.
Dokunulmazlık oyununun sonuna denk geldim kaç gündür izlemiyordum.
@Forumdash hajum çok fazla uzatmadılar mı bu sene yarışmayı? Hiç izlemek gelmiyor içimden, önceki senelerde böyle değildi ya. Bir de kendime yakın bulduğum yarışmacı yok onadan olabilir mi acaba? Genel olarak yarışmacılar önceki yıllara göre zayıf değil mi, tek ben mi böyle gissediyorum.
İşin açıkçası bugünkünü baya hediye ettiler dokunulmazlığı bakalım yarın nasıl olacakOlacak yarın.
Vucuduna guvenmiyor diyecek ne diyecek. O iboya sisman yakismasi yaptiysa digeride ona ciliz muamelesi yaparbende açıkta birazdan diye tanıtım yaptılar orda konuşuyorlardı ibo soruyordu
havuz ve su oyunlarında niye çıkartmıyor diye kızkardeşimde duyduda sanane
sapıkmısın dedi hatta
konsey olacak aç tekrar
Aynen, işin özeti kısaca o.İşin açıkçası bugünkünü baya hediye ettiler dokunulmazlığı bakalım yarın nasıl olacak
Semih'i ben itici Serkay ve Efecik'ten dolayı destekledim fakat sokakta görsem hiç merhaba demeyeceğim bir insan. Siz gençler destekleyebilirsiniz lafım yok.Semih yetmez mi Benim izleyesim geliyor baya renkli yarışmacılar vardı bu sene
İşin açıkçası bugünkünü baya hediye ettiler dokunulmazlığı bakalım yarın nasıl olacak