Oysaki böyle diyorduyarışmacılarına kendi kanalında iş verip sektöre yaymadığı sürece sıkıntı yok![]()
ayol orada ilk 20 karakter içinde bile değildi bölümlerde
Rolünü mü sordum sanaayol orada ilk 20 karakter içinde bile değildi bölümlerdezaten darbeci melun şehzade yandaşıydı .ss
ay ya kalitenin merkezi hürrem tarafında olsaydı 🙂 tam bir felaketRolünü mü sordum sanaoynadı mı oynadı istenmeyen tüy gibi
![]()
Reklam.![]()
9-9 olunca olur dedim ve oldu.şimdi reklam olur dedin 15 dakika sonra reklam oldu yiğit tutturamadın![]()
9-9 olunca olur dedim ve oldu.
9-9'dan sonra ayrı 3 oyun yapacaklarını nereden bileyim. .ss
Kural değiştirmedi aslında, sadece 9-9 olunca bu oyuna göre bir karar vermişler.Acun yine duramamış galiba kural değiştirmiş![]()
Kural değiştirmedi aslında, sadece 9-9 olunca bu oyuna göre bir karar vermişler.Bayrak yarışı yapılamayacağına göre.
![]()
Ben de Serkay alsın istiyorum ama pek bilemiyorum da. Semih bu oyunda sürpriz oyunlar kazandı. Serkay'ı da yendi son oynayışlarında.Hımm anladım bakalım kim kazanacak ben serkay alır diyorum bakalım ne olacak![]()
Ben de Serkay alsın istiyorum ama pek bilemiyorum da. Semih bu oyunda sürpriz oyunlar kazandı. Serkay'ı da yendi son oynayışlarında.
Merakla bekliyorum.![]()
Son oyunu Damla alabilirdi aslında, elindeki sayıyı verdi resmen.evet semih sayı aldı oyunlara göre performansları iyi oluyor bir oyun
gönüllülere bir oyunda ünlülere hitap ediyor😉