Polatin kafayi kestigi adam Cerrahpaşalılardan MetinSemih: 'Hepiniz bir ben bir'
@Polat Şaşmaz vadide hangi karakter diyordu bu cümleyi? ;-)
Serkaç ne küfrü etti anladınız mı?Semih yine ortalığı karıştırmak mağduriyet arıyor))) Mesela damlayı kızdırmak icin saygisiz diyor.. Kendisi sizi tımar edeceğim sığırcık sürüleri diyor saygısız damla olmuyor.. Dün konseyde acun semihe haddini bildirdi ama milleti sinirlendirmek için çok uğraması lazım onun oyununa artık kimse gelmiyor)))
Muhtemel argo konuştu küfür etse Semih sevinçten ucardi))))Serkaç ne küfrü etti anladınız mı?
Bu arada ödül ne göremedim
Be dedi acabaMuhtemel argo konuştu küfür etse Semih sevinçten ucardi))))
Ödül :
Snikers
Sanmıyorum küfür olsa Semih üzerinde tepinirdi..Be dedi acababelki argo da konuşmadı konu kufurken kameranın onu çekmemesi ve acunun algı yaratma çabası da olabilirkeşke tuğba özay kabgasındaki gibi ağız okuyabilseydik
Semih ne kufurler yedi tepinmedi de ben de kufur ettiğini sanmıyorum. Acunun algı montajıSanmıyorum küfür olsa Semih üzerinde tepinirdi..
Damla bir şey yapmadan hatta konuşmadan sen saygisizsin diye tahrik eden adam küfür duysa saerkayla nasıl oynar. Geçen senelerde de argo kelimeleri bipliyordu acun. Zaten küfür ettiyse konseyde kesin Semih dile getirirSemih ne kufurler yedi tepinmedi de ben de kufur ettiğini sanmıyorum. Acunun algı montajı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?