Survivor 14.Bölüm Yorumları

Mactan dolayi birazini kaciracam ama güzel bölüm olacak merakla bekliyoruz :D

Semih yine ortalığı karıştırmak mağduriyet arıyor))) Mesela damlayı kızdırmak icin saygisiz diyor.. Kendisi sizi tımar edeceğim sığırcık sürüleri diyor saygısız damla olmuyor.. Dün konseyde acun semihe haddini bildirdi ama milleti sinirlendirmek için çok uğraması lazım onun oyununa artık kimse gelmiyor)))

Ha milletin ismini küçültücü ifadeler kullanıp aşağılamaya çalışan biri saygıdan bahsetmesi günün ironisi)))

Semih yine ortalığı karıştırmak mağduriyet arıyor))) Mesela damlayı kızdırmak icin saygisiz diyor.. Kendisi sizi tımar edeceğim sığırcık sürüleri diyor saygısız damla olmuyor.. Dün konseyde acun semihe haddini bildirdi ama milleti sinirlendirmek için çok uğraması lazım onun oyununa artık kimse gelmiyor)))
Serkaç ne küfrü etti anladınız mı?

Bu arada ödül ne göremedim(b)

Zaferi niye oynatıyor sunuz aklınızdan sorun mu var zaferin koordinasyonu sıfır ve sürekli hata yapıyor

Muhtemel argo konuştu küfür etse Semih sevinçten ucardi))))

Ödül :
Snikers
Be dedi acaba(b) belki argo da konuşmadı konu kufurken kameranın onu çekmemesi ve acunun algı yaratma çabası da olabilir:F keşke tuğba özay kabgasındaki gibi ağız okuyabilseydik:X

Karınlrı heptek acıkacak desene atakan da o enerjiyle oyun moyun hayalleri kurdu:F

Semih ne kufurler yedi tepinmedi de ben de kufur ettiğini sanmıyorum. Acunun algı montajı:X
Damla bir şey yapmadan hatta konuşmadan sen saygisizsin diye tahrik eden adam küfür duysa saerkayla nasıl oynar. Geçen senelerde de argo kelimeleri bipliyordu acun. Zaten küfür ettiyse konseyde kesin Semih dile getirir

Forum İstatistikleri

Konular
176,284
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato