Survivor 14.Bölüm Yorumları

Helal olsun Atakan'a ikisini birden sokmuştu ama :thumbsup:

Damla bir şey yapmadan hatta konuşmadan sen saygisizsin diye tahrik eden adam küfür duysa saerkayla nasıl oynar. Geçen senelerde de argo kelimeleri bipliyordu acun. Zaten küfür ettiyse konseyde kesin Semih dile getirir
Damlayı koruma hacı ya gördüğümü söylüyorum da deme şimdi. Kız daha Semihin ne dediğini bilmiyor:F semih rol çalma diyor o oy çalma anlıyor:F bu kadar sağır duymaz uydurur birinin ilkkez göruyorum:F

Semihle dalga geçtiler Atakanla kapişacak:F bakalım nolcak. Keşke İboyla olsaydı yaa

Şimdi açtım Serkay baya beceriksiz çıktı. :F Mehmet kazandı ve 6-2 oldu. :D

Damlayı koruma hacı ya gördüğümü söylüyorum da deme şimdi. Kız daha Semihin ne dediğini bilmiyor:F semih rol çalma diyor o oy çalma anlıyor:F bu kadar sağır duymaz uydurur birinin ilkkez göruyorum:F

Semihle dalga geçtiler Atakanla kapişacak:F bakalım nolcak. Keşke İboyla olsaydı yaa

Rol ile oy yakın cümleler yanlış anlislabilir sonuçta yakın anlama geliyor bunda nasil bir saygısızlık varkı doğal insanı bir durum muhtemelen yattığı için kulağı kapaliydi

Şu 2 halkayı almalarında üste cıkmaları gereklimi? İçim daralıyor resmen:X İbo kazandı :Z gerçi beceriksizi yendi:F

Rol ile oy yakın cümleler yanlış anlislabilir sonuçta yakın anlama geliyor bunda nasil bir saygısızlık varkı doğal insanı bir durum muhtemelen yattığı için kulağı kapaliydi
Şu edebiyat yapma olayı:F o kızın algı problemi var bence. Söyleneni panik anında hep yanlış anlıyor:F

Helal be aslanım susturdu takımı. 😎 özellikle damla ile ayline hediye ediyoruz galibiyeti.

Şu 2 halkayı almalarında üste cıkmaları gereklimi? İçim daralıyor resmen:X İbo kazandı :Z gerçi beceriksizi yendi:F

Şu edebiyat yapma olayı:F o kızın algı problemi var bence. Söyleneni panik anında hep yanlış anlıyor:F
Orada Semih unuttu edebiyat değil felsefe yapma denmişti yada edebiyat demek işine geldi.. Kronoloji tarihle ilgili ama damla bu kelime bilmiyor muhtemelen Semih de zaten kızın zarfını yakaladı üstünde tepindi.. Klasik Semih birisi ufak zaaf göstermesin üstüne bina kuruyor

Damla negahani suya gömdü)). Kız merdivenden inemedi erkekler gelsin denek kolay tabi)))