Damlayı koruma hacı ya gördüğümü söylüyorum da deme şimdi. Kız daha Semihin ne dediğini bilmiyorDamla bir şey yapmadan hatta konuşmadan sen saygisizsin diye tahrik eden adam küfür duysa saerkayla nasıl oynar. Geçen senelerde de argo kelimeleri bipliyordu acun. Zaten küfür ettiyse konseyde kesin Semih dile getirir
Damlayı koruma hacı ya gördüğümü söylüyorum da deme şimdi. Kız daha Semihin ne dediğini bilmiyorsemih rol çalma diyor o oy çalma anlıyor
bu kadar sağır duymaz uydurur birinin ilkkez göruyorum
Semihle dalga geçtiler Atakanla kapişacakbakalım nolcak. Keşke İboyla olsaydı yaa
Şu edebiyat yapma olayıRol ile oy yakın cümleler yanlış anlislabilir sonuçta yakın anlama geliyor bunda nasil bir saygısızlık varkı doğal insanı bir durum muhtemelen yattığı için kulağı kapaliydi
Orada Semih unuttu edebiyat değil felsefe yapma denmişti yada edebiyat demek işine geldi.. Kronoloji tarihle ilgili ama damla bu kelime bilmiyor muhtemelen Semih de zaten kızın zarfını yakaladı üstünde tepindi.. Klasik Semih birisi ufak zaaf göstermesin üstüne bina kuruyorŞu 2 halkayı almalarında üste cıkmaları gereklimi? İçim daralıyor resmenİbo kazandı
gerçi beceriksizi yendi
Şu edebiyat yapma olayıo kızın algı problemi var bence. Söyleneni panik anında hep yanlış anlıyor
![]()
Reklam girince değiştirdim Semih yenildi demek doğal olarak sakat birini secmeyince))..Yaaa Semih şu börek olayını hiç dile getirmicektin![]()