Survivor Ünlüler-Gönüllüler'in Şampiyonu Kim Olur?

Kim şampiyon olur?

• Turabi

Oy: 9 30.0%
  • Gökhan Keser

Oy: 21 70.0%

• Kullanılan toplam oy
    30
Orda nasıl bilmiyorum ama burda zengin fakir fark etmez. Okumak için çalışıp, kazanmalısın.
O zaman Azerbaycan'da daha adaletli bir düzen var,burda zengin çocukları okur tıp fakültesinde.

Peki orda sorması ayıp doktor maaşları ne kadar?

Tekrardan taraf değiştirmiş işte Gezi Parkı olsun siyasi görüşü olsun .
bak aga beni hala tanıyamadıysan tekrar söylim ben fikirlerimi sevdiklerimi vs.vs. siyasi görüşüne göre seçmem
eğer birini seviyosam kanım ısındığı için sevmişimdir ve hep severim yanlış yapmadığı sürece yok chp liymiş yok mhp liymiş beni hiç bağlamaz
nihat doğan şuan en kral akp li de olsa benim için bitmiştir düşüncelerimi buraya yazarsam onla ilgili banlanırım o yüzden anla

mesela rasim ozan kütahyalı
hem akp lidir hem gs lidir yani tam benim görüşlerim ama hiç sevmem gıcık olurum böyle çok kişi vardır
yani siyasi fikri beni ilgilendirmiyor karakteri ilgilendiriyor

Takas o işi geç hacı dede
sana ben gösterdim Nihat Doğanın mesajlarını gezi parkında yazdıklarını filan sonra aga sildim artık Nihat Doğanı diyen ben miyim? Şimdi sen beni tanıyamamışsın filan deme
.Zaten bir insanı kendisi bile tanıyamazken bir başkasının tanıması güç

😱😱😱 aga böyle bişey söylemedim sana sildim dediğim doğrudur ama ne için sildim
belki videoyu sen atmışsındır cenaze namazında önünde duran 2-3 kişiyi namaz sırasında itiyodu kameralara gözükmek için onu izlediğim an sildim zaten namazda bile şov derdinde olan birinin yaptığı herşey yalandır dedim survivorda attığım oylar içinde üzüldüm
benim hayatımın merkezine siyaseti koymadım koymam onu geçelim

O sms'ler kimsesiz çocuklara gidiyor diye biliyorum ben Acun Medyaya değil
Ben de öyle bir şey hatırlıyorum eğer bağışlanıyorsa helal olsun.

O zaman da çok takip etmezdim ama Nihat Doğan da şimdiki Turabi gibiydi sevmiyordum açıkçası finale çıkması beni şaşırtmıştı. Benim aklımda öyle kalmış, doğrudur.

Hacı hem gezi parkını dediklerini ve cenaze namazı vidiosunu attım sonra sildim aga ben bu adamı dedin . Tamam hacı öyle diyorsan öyledir

Hacı hem gezi parkını dediklerini ve cenaze namazı vidiosunu attım sonra sildim aga ben bu adamı dedin . Tamam hacı öyle diyorsan öyledir
gezi parkı falan beni ilgilendirmez ben o videoda sildim zaten din benim için herşeydir herşeyden önce gelir olması gerektiği gibi

evet aga fazla büyütmeye gerek yok survivor daha iyidir tabi
maç olmasa bende survivoru izlerdim ama evde izlemiyolar bırakmıyolar izlim
hıyanet sarmalı izleniyor

Yapma Allah'ını seversen 13 haftadır katil kim onu merak ediyordum tabii sen dizinin içine girmediğin için böyle konuşuyorsun.

Ayrıca aga Tuba'ya aşık olduğumu kaç defa söyleyeceğim sana.

Hacı diyorum ki sana adım kadar eminim iyi hatırlıyorum o zamanlar gündem gezi parkıdı bende Nihat Doğan twitterdan yazdıklarını gösterdim sen soğudum tarzında birşey söyledin sonra namaz vidiosunu attım sonra sildim tarzında şeyler söyledin .Yine tartışmaya girdik seninle işin sonu nereye gidecek

Yapma Allah'ını seversen 13 haftadır katil kim onu merak ediyordum tabii sen dizinin içine girmediğin için böyle konuşuyorsun.

Ayrıca aga Tuba'ya aşık olduğumu kaç defa söyleyeceğim sana.
aga ben diziye bakarım kişilere değil
hem evli kadına aşık olma ayıptır

adamlar 46 bölümdür survivorun 1.si merak ediyolar onlara da hak ver

nihat doğanı egosundan kendini beğenmişliğinden ve o videosundan soğudum necati abime o zamanlardaki konuşmasından dolayı laf söyleyince zaten direk düşman oldum
Necati Şaşmaz a laf söyleyen hiç kimseyi sevmem

Tamam hacı öyle olsun fazla uzatmaya gerek yok ):

Turabi birinci olursa sorarım ben size.