Elenmez bencede bir süreAcun eletmez sonucta reyting icin yapmadigi sey yok![]()
Elenmez bencede bir süreAcun eletmez sonucta reyting icin yapmadigi sey yok![]()
Fragmanı izleyemiyorum şu an hoparlör yok ama yemek vermiyormuş demek. 😱 Böylesini de ilk görüyorum sms'e çıktığı an elenir bu adam ama elenirse gönüllüler sıkıntı çeker çünkü adam güçlü.
Yemeği vermiyorum gücü yeten gelsin alsın diyomuş öyle yazıyo acun'un sitesindeFragmanı izleyemiyorum şu an hoparlör yok ama yemek vermiyormuş demek. 😱 Böylesini de ilk görüyorum sms'e çıktığı an elenir bu adam ama elenirse gönüllüler sıkıntı çeker çünkü adam güçlü.
Tövbe.. Ne cins bir adamdır bu böyle. Allah takım arkadaşlarına kolaylık versin ne diyelim..Yemeği vermiyorum gücü yeten gelsin alsın diyomuş öyle yazıyo acun'un sitesinde
Tövbe.. Ne cins bir adamdır bu böyle. Allah takım arkadaşlarına kolaylık versin ne diyelim..
Adam ben kızlarla tartışamam centilmenim falan diyordu bir de böyle dengesizini de görmedim.Kolaylik falan kalmamis takim cildirmis fragmanda kizlar falan![]()
Adam ben kızlarla tartışamam centilmenim falan diyordu bir de böyle dengesizini de görmedim.Ama takımda ona karşı çıkabilecek bir erkek yok gibi hepsi ezik tipler.
Bi halt olmaz ondan.Hele o entel gözlüklümantik üzerinden hareket ediyor iyi yapiyor ama cok ciliz bir tip
![]()
Bi halt olmaz ondan.Daha yarışma başlar başlamaz meydan okumuştu bir de ünlülere neyine güveniyorsa.
Oyun falan kazanamaz o.
![]()
Ertunga elenirse takım karışır. En azından abilik yapıp olayları yatıştırır biraz olsun.. Müge erken elenirse baya bunalıma girerim.O yasli adam elenirse isleri zorlasir.. umarim Müge elenmez hemen![]()
Nesini abartıyorsunuz hiç güzel değilErtunga elenirse takım karışır. En azından abilik yapıp olayları yatıştırır biraz olsun.. Müge erken elenirse baya bunalıma girerim.Ama hemen elenmez erkeklerden baya sms gelir gibi. Gelmesi lazım yani.
![]()
😱 Senin Mihrimah'ını 1000'e katlar.Nesini abartıyorsunuz hiç güzel değil![]()
Hiçte bile Mihrimahım açık ara fark yapar. 😎 ayrıca müge hiç güzel değil elensin😱 Senin Mihrimah'ını 1000'e katlar.![]()