Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@sokak sanati 3 bölüm fragmanını izledinmi Turabi ne diyo @Bully 😱
Fragmanı izleyemiyorum şu an hoparlör yok ama yemek vermiyormuş demek. 😱 Böylesini de ilk görüyorum sms'e çıktığı an elenir bu adam ama elenirse gönüllüler sıkıntı çeker çünkü adam güçlü.

Fragmanı izleyemiyorum şu an hoparlör yok ama yemek vermiyormuş demek. 😱 Böylesini de ilk görüyorum sms'e çıktığı an elenir bu adam ama elenirse gönüllüler sıkıntı çeker çünkü adam güçlü.
Yemeği vermiyorum gücü yeten gelsin alsın diyomuş öyle yazıyo acun'un sitesinde

Kolaylik falan kalmamis takim cildirmis fragmanda kizlar falan :D
Adam ben kızlarla tartışamam centilmenim falan diyordu bir de böyle dengesizini de görmedim. :D Ama takımda ona karşı çıkabilecek bir erkek yok gibi hepsi ezik tipler.

Adam ben kızlarla tartışamam centilmenim falan diyordu bir de böyle dengesizini de görmedim. :D Ama takımda ona karşı çıkabilecek bir erkek yok gibi hepsi ezik tipler.

Hele o entel gözlüklü :D mantik üzerinden hareket ediyor iyi yapiyor ama cok ciliz bir tip :D

Hele o entel gözlüklü :D mantik üzerinden hareket ediyor iyi yapiyor ama cok ciliz bir tip :D
Bi halt olmaz ondan. :D Daha yarışma başlar başlamaz meydan okumuştu bir de ünlülere neyine güveniyorsa. :D Oyun falan kazanamaz o. :D

O yasli adam elenirse isleri zorlasir.. umarim Müge elenmez hemen :T:
Ertunga elenirse takım karışır. En azından abilik yapıp olayları yatıştırır biraz olsun.. Müge erken elenirse baya bunalıma girerim. :T: Ama hemen elenmez erkeklerden baya sms gelir gibi. Gelmesi lazım yani. :A

Wuhh Fragmana bak.:(

Müge fena düşecek galiğba.😱 @Yakamoz-Asi düşüyor senin ki.:A
Samanta yine sakat.Çok mu sakar ne bu kız.
Turabi şok dengesizliği ile tarihe geçecek.:FHak yemenin doruğunda şuan dengesiz.:FDiskalifiye olabilir.:F
Berna reyiz karşı geliyor.Kızcaz micadele ediyor yaa.:Z

Turabi çok antipatik. Ne demek yemek vermiyorum ? Bir SMS'e çıksın anında elenecek.

Acunn.com'da haftanın yıldızı Akın seçilmiş. :Z

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...