Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Duygu Çetinkaya @duygucetinkaya · 1 dk.
Elinde sopa,dilinde duygu sömürüsü,yarı yolda arkadaşını bile satacak zihniyet... İşte tamda burda aynı şeyi göremediğimiz kesin....

#survivor 'da 3 şampiyon var... Biri sms'le ... Biri kadının gücü ve azmiyle... Biri de hem efendiliği,hem başarısıyla şampiyon oldu

#survivor emeğine sağlık @gokhankeser Kısmet değilmiş....

Duygu cansın, Turabiden daha delikanlısın!

allah belanı versin acun hepsi acunun oyunu kesinlikle inanmıyorum sonuna kadar hakeden gökhandı sen gerçek ve gönüllerin şampiyonusun gökhan ama gökhan hala mutlu o yüzden bende mutluyum en çok sen hakettin SANA HELAL OLSUN ADAM GİBİ ADAM GÖKHAN KESER

Açıkcası isterse direk dansı yapmasın, en delikanlı işte çalışsın, o karaktersiz insan, arkadan konuşup yüze gülen, el kol yapma diyip kendisi el kol yapan, ezici üstünlüğü olsun isteyen adam ne yaparsa yapsın ağzıyla kuş tutsa 1. olmamalıydı.

Karakter bu kadar önemsiz mi? Önce insan olmalı.

şu demet akalın denen kadını zaten hiç sevmem şimdi iyice gıcık oldum bunu kim tepemize çıkardı ya kim bu

Demet Akalın saygı kelimesinin ne olduğunu hayatı boyunca bilmemiş ki şimdi bilsin.

Her gece magazin muhabirlerine küfürü basan birinden ne bekliyorsun?

Bir daha da Demet Akalın şarkısı dinlersem..

Hadi hepinize kokulu Öpücükler yolluyorum.Iyi geceler. Ruyanizda Şampiyonu görün.

1.37`ye dikkat. Adam ben birşey yapmadım onun içi fesat dedi. Şimdi yüzleşmede de onlara karşı yapmadım dedi. Benim gardolabımda olan bir hareket o dedi. Demekki o hareketi yaptın. Şimdi gelmiş Merve gördüyse özür dilerim diyor. İkiyüzlü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...