yok o kadarda abartmaDuyguya yazıklar olsun
yok o kadarda abartmaDuyguya yazıklar olsun
Ben Turabiyi savunmasını beklerdim neyse sms ler savunduyok o kadarda abartma
Bitti dahaBen Turabiyi savunmasını beklerdim neyse sms ler savundu
Hacı adamın geçmişini kurcalamamak gerekir (eğer pişman olup bıraktıysa).Üstad Necip Fazıl'ın dediği gibi.Turabi ne kadar terbiyesiz olsada bizim halk her zaman önplanda olan kişileri destekler.Kaldıki Turabi her smste 1. çıkıyordu zaten böyle olacağı çok belliydi.anadolu çocuğu muben sprittiz yapan terbiyesizlikleri aşmış bi anadolu çocuğu görmedim duymadım bilmiyorum
hayatımda böyle bir anadolu insanı görmedim
benim bildiğim anadolu insanı sprittiz yapan adama selam vermez adam yerine bile koymaz vallahi billahi tillahi
böyle bi vatandaş bizim sülalede olsa kimse yüzüne bakmaz selamı bırak evine bile almazlar anadolu çocuğuymuş
acunun istediği 1.oldu bu kadar basit beyler boşuna oy yolladınız
Türkiye sınırları içinde yapılacak her türlü yaş grubundan her türlü oylamada Gökhan Keser turabinin üstünde olur aksi hayal ürünüdür
Koyuluyor ama koyma. Tartışmaya girmeye hiç gerek yok.Arkadaşlar siteye Vine konulamıyor mu? Şu adamın bir Vine'ı var ve bunu buraya eklemek istiyorum.
Bırak uyusunlarBen oylara asla inanmıyorum. Acun kim reyting getirirse onu yapıyor belli. Gökhan efendiliğiyle ve yarışmalardaki performansıyla çoktan 1.oldu bile.
Efendiligi neysede Turabi yarışlarda tek başına ünlüleri yenerek coktan 1, oldu.
Ne hak etmesi aga ya bırak bu işleri Turabi'nin Survivor'daki tek başarısı oyunlardaki başarısı ama Gökhan efendiliğiyle,adamlığıyla, düzgün karakteriyle herkesin gönlünde taht kurdu asıl şampiyon odur.Turabiyi herkes gömerken seviniyordun ne oldu zoruna mı gitti para hakedene gitti
Yav he he diyorum.Ne hak etmesi aga ya bırak bu işleri Turabi'nin Survivor'daki tek başarısı oyunlardaki başarısı ama Gökhan efendiliğiyle,adamlığıyla, düzgün karakteriyle herkesin gönlünde taht kurdu asıl şampiyon odur.
ne demek kurcalamamak gerekir aga bu işi yapan birini sen adam yerine koyarmısın ben koymam açık ve net söylimHacı adamın geçmişini kurcalamamak gerekir (eğer pişman olup bıraktıysa).Üstad Necip Fazıl'ın dediği gibi.Turabi ne kadar terbiyesiz olsada bizim halk her zaman önplanda olan kişileri destekler.Kaldıki Turabi her smste 1. çıkıyordu zaten böyle olacağı çok belliydi.
Acun verdi bence cevabı.Yav he he diyorum.Turabi sms leriyle gereken cevabı verdi
Eray cevabı vermiştir@Maskeli Fedai duyguyu araya katmasan olmaz dimi turabi 1. Olunca duygu sarılmadi mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?