Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen yıl Hilmi Murat vardı adamalr finale kadar arkadşatılar sonra Murat elendi ama Hilmi kazandığında kendi kazanmış gibi seviniyordu.

Yav ne askeri ya sen kendinde misin Turabi tüm sayıları aldığı öyle dedi hem önceki hafta da Biz kimiz gönüllüler falan diyordu

e buda şebeklik yapıyor ne farkı var
taner hiç değilse süper komikti bu itici
Taner itici Turabi sempatik

oha 😱 izlemedim bu ne arkadaş ya diyecek bişey bulamadım egosu çok yüksek bi kişilik
nihat doğan ı sevmem şovcunun tekidir ama keşke şu survivorda nihat olsaydı haddini bildirirdi bu herifin

iyice uçtun sen aga he he deyip çıkıyorum senle gereksiz muhabbetlerin içine giremem
son olarak fazla kaptırma kendini

oha 😱 izlemedim bu ne arkadaş ya diyecek bişey bulamadım egosu çok yüksek bi kişilik
nihat doğan ı sevmem şovcunun tekidir ama keşke şu survivorda nihat olsaydı haddini bildirirdi bu herifin
Yav aga orda tek başına oy kazandırdığı için öyle diyordu önceki haftada gönüllüler tüm oyunları kazanınca biz kimiz gönüllüler falan diyordu ego megoyla alakası yok

offf @Maskeli Fedai hala şu adamı mı savunuyorsun ya
Gökhanı savunacak değilim ya

Neyse kalp kırmaya gerek yok

Nihat da bunun tarafında zaten oy falan istiyordu bunun için.

Videoyu bulursam etiketlerim. Son ödül oyunuydu ama.

gökhanın savunmaya gerek yok çünkü zaten adam gibi adam turabinin zaten savunulacak bir tarafı yok çünkü adam değil herşey ortada neyini savunuyon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...