e buda şebeklik yapıyor ne farkı varBabası değil akrabaları zorlamış evden kovdurtmuşlar sonra barışmışlar
Taner benim için şebekti hareketlerinifaolan beğenmiyordum.Çok iticiydi
e buda şebeklik yapıyor ne farkı varBabası değil akrabaları zorlamış evden kovdurtmuşlar sonra barışmışlar
Taner benim için şebekti hareketlerinifaolan beğenmiyordum.Çok iticiydi
Geçen yıl Hilmi Murat vardı adamalr finale kadar arkadşatılar sonra Murat elendi ama Hilmi kazandığında kendi kazanmış gibi seviniyordu.Allahını seversen sanki çocukluktan beri arkadaş. 2 aydır tanıyorlar bir-birilerini. Yarış içindeler.
Ne Serenay 1. olunca 500.000'i Merveye verecekti, ne Merve Serenaya.
Serenay için ben de üzüldüm. Keşke Turabi gibi ağlasaydı fakirim diye, bütün ödülleri kazanırdı. Turabi yakında fakirim bir Cumhuriyyet bile yönetmiyorum diyecek Dominiki de verecekler.
@takas O videoyu izledin mi sinir oluyorum. Turabi bildiğin kendi takımını da eziyor ama ses çıkaran yok.
Yiğit ile Sahraya soruyor.
Ben kimim?
-Turabi
-Ne için burdayım?
-Kazanmak için
- Ne yaptım?
-Kazandın
Sanki Yiğitle Sahra bunun askeriymiş gibi onlar da nasıl razı oluyorlar böyle şeye hayret.
Taner itici Turabi sempatike buda şebeklik yapıyor ne farkı vartaner hiç değilse süper komikti bu itici
![]()
oha 😱 izlemedim bu ne arkadaş ya diyecek bişey bulamadım egosu çok yüksek bi kişilikAllahını seversen sanki çocukluktan beri arkadaş. 2 aydır tanıyorlar bir-birilerini. Yarış içindeler.
Ne Serenay 1. olunca 500.000'i Merveye verecekti, ne Merve Serenaya.
Serenay için ben de üzüldüm. Keşke Turabi gibi ağlasaydı fakirim diye, bütün ödülleri kazanırdı. Turabi yakında fakirim bir Cumhuriyyet bile yönetmiyorum diyecek Dominiki de verecekler.
@takas O videoyu izledin mi sinir oluyorum. Turabi bildiğin kendi takımını da eziyor ama ses çıkaran yok.
Yiğit ile Sahraya soruyor.
Ben kimim?
-Turabi
-Ne için burdayım?
-Kazanmak için
- Ne yaptım?
-Kazandın
Sanki Yiğitle Sahra bunun askeriymiş gibi onlar da nasıl razı oluyorlar böyle şeye hayret.
iyice uçtun sen aga he he deyip çıkıyorum senle gereksiz muhabbetlerin içine girememGeçen yıl Hilmi Murat vardı adamalr finale kadar arkadşatılar sonra Murat elendi ama Hilmi kazandığında kendi kazanmış gibi seviniyordu.
Yav ne askeri ya sen kendinde misin Turabi tüm sayıları aldığı öyle dedi hem önceki hafta da Biz kimiz gönüllüler falan diyordu
Taner itici Turabi sempatik![]()
Yav aga orda tek başına oy kazandırdığı için öyle diyordu önceki haftada gönüllüler tüm oyunları kazanınca biz kimiz gönüllüler falan diyordu ego megoyla alakası yokoha 😱 izlemedim bu ne arkadaş ya diyecek bişey bulamadım egosu çok yüksek bi kişilik
nihat doğan ı sevmem şovcunun tekidir ama keşke şu survivorda nihat olsaydı haddini bildirirdi bu herifin
Gökhanı savunacak değilim yaofff @Maskeli Fedai hala şu adamı mı savunuyorsun ya![]()
Neyse kalp kırmaya gerek yokoha 😱 izlemedim bu ne arkadaş ya diyecek bişey bulamadım egosu çok yüksek bi kişilik
nihat doğan ı sevmem şovcunun tekidir ama keşke şu survivorda nihat olsaydı haddini bildirirdi bu herifin
iyice uçtun sen aga he he deyip çıkıyorum senle gereksiz muhabbetlerin içine girememson olarak fazla kaptırma kendini
![]()
Nihat da bunun tarafında zaten oy falan istiyordu bunun için.oha 😱 izlemedim bu ne arkadaş ya diyecek bişey bulamadım egosu çok yüksek bi kişilik
gökhanın savunmaya gerek yok çünkü zaten adam gibi adam turabinin zaten savunulacak bir tarafı yok çünkü adam değil herşey ortada neyini savunuyonYav aga orda tek başına oy kazandırdığı için öyle diyordu önceki haftada gönüllüler tüm oyunları kazanınca biz kimiz gönüllüler falan diyordu ego megoyla alakası yok
Gökhanı savunacak değilim ya
Neyse kalp kırmaya gerek yok![]()
Yav he hegökhanın savunmaya gerek yok çünkü zaten adam gibi adam turabinin zaten savunulacak bir tarafı yok çünkü adam değil herşey ortada neyini savunuyon![]()
Geçen haftaki oyunlarıda at amaNihat da bunun tarafında zaten oy falan istiyordu bunun için.
Videoyu bulursam etiketlerim. Son ödül oyunuydu ama.
anladın galiba gerçekleri aferinYav he he
Geçen haftaki oyunlarıda at ama![]()
Ne alakası var yav he he seni başımdan savmak için dedimanladın galiba gerçekleri aferin![]()
yav he heNe alakası var yav he he seni başımdan savmak için dedim![]()
Neyse ben çıktım akşam burda ol Gökhan elenicekyav he he![]()
bir bizim @Maskeli Fedai babası kadar olamamışTurabi'yi babası da reddetmiş doğru mu? Striptizci olduğu için.@Maskeli Fedai
çok beklersin acun karışmasın gökhan her türlü şampiyon dikkat et de turabi elenmesinNeyse ben çıktım akşam burda ol Gökhan elenicek![]()
Turabi elenmezçok beklersin acun karışmasın gökhan her türlü şampiyon dikkat et de turabi elenmesin![]()
Nedenbir bizim @Maskeli Fedai babası kadar olamamış
belli olmaz belki acun yeter bu kadar der ve hakettiği gibi elenirTurabi elenmez
Neden![]()
nedenini sen söyle babası reddetmiş sen sahip çıkıyorsunTurabi elenmez
Neden![]()
Sonra babasıyla barışmış amanedenini sen söyle babası reddetmiş sen sahip çıkıyorsun![]()
onun boyunun ölçüsünü gökhan verecek melun hırbobelli olmaz belki acun yeter bu kadar der ve hakettiği gibi elenir![]()
Acun değil halk oy kullanıyorbelli olmaz belki acun yeter bu kadar der ve hakettiği gibi elenir![]()