Ahmet'le Yiğit çekişir ? diğer 3'lü kesin girer gibi büyük bir süpriz olmazsaYok iki ünlü 2 gönüllü kalsın.
Ohhh be sonunda.
Ahmet'le Yiğit çekişir ? diğer 3'lü kesin girer gibi büyük bir süpriz olmazsaYok iki ünlü 2 gönüllü kalsın.
Ohhh be sonunda.
ya birşey söyleyeceğim kızacaksın , sahra gibi bir insanı nasıl sevebilirsin , senin kalitene yakışmadı
orda acun haksızlığı kapattı ama burda burda haksızlığı bizzat kendisi yaptı acun melunu
Ahmet'le Yiğit çekişir ? diğer 3'lü kesin girer gibi büyük bir süpriz olmazsa
Perşembe günü büyük finalde 2'si sms finalinde olur umarımMerve bir ara bocalar gibi oldu,ama çok çabuk toparlandı ve son bir kaç yarışla farkını ortaya koydu. Gökhan ve ya Merve kazanacak gibi.
Yiğit'in performansını göz önüne aldığımızda Ahmet sakat olmasına rağmen ondan daha iyi bunun için Ahmet geçer diyorum ?Sero'ya gösterdiği yakınlık hala içimde saklı onu her insan yapmaz.
Ayrıca zeki ve hırslı bundan iyiside turabi zaten.
Acun'um benim yine hakedenin yanında olmuş.
Ahmet giremez bence elenir.
Perşembe günü büyük finalde 2'si sms finalinde olur umarım
Perşembe günü büyük finalde 2'si sms finalinde olur umarım
Yiğit'in performansını göz önüne aldığımızda Ahmet sakat olmasına rağmen ondan daha iyi bunun için Ahmet geçer diyorum ?
bak bu yorumuna katılıyorumMerve bir ara bocalar gibi oldu,ama çok çabuk toparlandı ve son bir kaç yarışla farkını ortaya koydu. Gökhan ve ya Merve kazanacak gibi.
Görcez Merve zaten her zaman çıldırıyo2'l,ide Turabi, kesin ama şu sıralar Merve vs turabi çook popi Merve'yi çıkarabilir Acunn.
Yiğit hafif düşüş yaşadı ama bundan sonra tamamen bireysel yine gücünü gösteriri Ahmet'ten geri kalmaz.
Merve çıldırdı.
hayır haketmediler genelde ünlüler öndeydi hepSero'ya gösterdiği yakınlık hala içimde saklı onu her insan yapmaz.
Ayrıca zeki ve hırslı bundan iyiside turabi zaten.
Acun'um benim yine hakedenin yanında olmuş.
Ahmet giremez bence elenir.
Görcez Merve zaten her zaman çıldırıyo
Güzel bağırıyor Gökhan diyeSüper oluyor.Gökhan diye bağırıyor kopuyorum.
aralarında birşey varmı acaba ?Güzel bağırıyor Gökhan diye
Sanmam ama olabilirde bilmiyorumaralarında birşey varmı acaba ?
hayır haketmediler genelde ünlüler öndeydi hep
@Bully kızar şimdi sana
Güzel bağırıyor Gökhan diye
yani bir ara ahmetle iyi oldular sonra bir ara gökhanlaSanmam ama olabilirde bilmiyorum
Uyuz olman iyi daha çok bağırsın o zamanYaw şunu biz söyleyince kötü oluyor.Oyun tamamen oyundur atışı hoplaması zıplaması ayrı değil.Bunu sadece gönüllüler kazanınca hatırlamayın.
Kızılacak bir durum değil tek başına kazandı yaw daha ne.
Uyuz oluyorum.Adadan atardım ben onu o sesle.
İyi anlaşıyolar demekkiyani bir ara ahmetle iyi oldular sonra bir ara gökhanla
olabilir gökhan merveye hayatım dedi dünaralarında birşey varmı acaba ?
Uyuz olman iyi daha çok bağırsın o zaman
İyi anlaşıyolar demekki
%70 Öyle olacak.Ahmet ve Sahra halk oylamasında çok zayıf.Yiğit'in finale çıkacağını düşünmüyorum.Turabi hakkındaysa bir şey söylemek zor.Perşembe günü büyük finalde 2'si sms finalinde olur umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?