Son zamanlarda araları iyiydiBir şey becereceğin yok zaten sana ayrılan vaktin sonuna geliyorum.
Bu melun Turabi'ye saldırınca mecbur saldırmak zorunda kalıyorum.
Son zamanlarda araları iyiydiBir şey becereceğin yok zaten sana ayrılan vaktin sonuna geliyorum.
turbonunda çıldırdığı anları biliyoruz
Son zamanlarda araları iyiydi
hoşgeldin şu maskeliye acunun oyunlarını anlatsana ya inanmıyor melunben geldimmm
Hay senin kastına ben emi böylemi kast edilir
gayette becerdim, bilinç altın kabak gibi meydana çıktı daha ne olsun.Bir şey becereceğin yok zaten sana ayrılan vaktin sonuna geliyorum.
aynen anı yaşa zevk al
gayette becerdim, bilinç altın kabak gibi meydana çıktı daha ne olsun.
ah ben neymişim be ya, u dönüşüyle kızdan nefret etmeye başladı
aynen anı yaşa zevk al
ah ben neymişim be ya, u dönüşüyle kızdan nefret etmeye başladı
Sona doğru böyle anlar çoğalınca bir bütün oluyor resmen her anım neşe içinde.
iyi ne güzel ama son oyunda sıra sahradaydı turabi çıktı haksızlık oldu ordaTurabi tek başına devirmiş yaa ünlüleri helal olsun be.
hem izleyip hem yazınca karıştı isimler.Abartma.benim turabi fanlığımı kimse tartışamaz zaten bıurada.
Hay senin kastına ben emi böylemi kast edilir
iyi ne güzel ama son oyunda sıra sahradaydı turabi çıktı haksızlık oldu orda
bir de gurulanıyor 😱Turabi tek başına devirmiş yaa ünlüleri helal olsun be.
hem izleyip hem yazınca karıştı isimler.Abartma.benim turabi fanlığımı kimse tartışamaz zaten bıurada.
ha şöyle içimi soğut bakayım.Sona doğru böyle anlar çoğalınca bir bütün oluyor resmen her anım neşe içinde.
Cidden sen uğraşmasan severidim Ben Sahra'yı.Çok hırslı ve başarılıydı...
😱 neeeAynen.Sahra'yı finalde cidden görmek isterdim.
Tke haksızlığı ünlüler mi yapıcak.
ünlüler ne zaman haksızlık yaptılar la sallamaAynen.Sahra'yı finalde cidden görmek isterdim.
Yok ben görmek istemezdim Gökhan Turabi Ahmet Merve bu 4'lü olcak gibime geliyor finalde ?Aynen.Sahra'yı finalde cidden görmek isterdim.
bir de gurulanıyor 😱
ünlüler ne zaman haksızlık yaptılar la sallama
😱 neee
bunu da dedin ya ben kaçıyorum 😱tabi gurur duyacam.Sahra'yı Merve'!yi sevenler var Turabi melek resmen.
Tolga olayı hala aklımda.
Yok ben görmek istemezdim Gökhan Turabi Ahmet Merve bu 4'lü olcak gibime geliyor finalde ?
bunu da dedin ya ben kaçıyorum 😱
ya birşey söyleyeceğim kızacaksın , sahra gibi bir insanı nasıl sevebilirsin , senin kalitene yakışmadıtabi gurur duyacam.Sahra'yı Merve'!yi sevenler var Turabi melek resmen.
Sero'yu temsilen.
orda acun haksızlığı kapattı ama burda burda haksızlığı bizzat kendisi yaptı acun melunutabi gurur duyacam.Sahra'yı Merve'!yi sevenler var Turabi melek resmen.
Sero'yu temsilen.