bu geceki yeni bölüm hakkında ne düşünüyorsun ?Yarışmacıların oy oranları
bu geceki yeni bölüm hakkında ne düşünüyorsun ?Yarışmacıların oy oranları
nasıl oy oranı olum onlar hem 3 tane yazmışsın hemde onlarda toplamı yüzde yüzden fazla nasıl oluyor ayrıca isimleride yazsaydın yaYarışmacıların oy oranları
Berna hava alanında bekliyodur onubana göre en keyifli bölümünün bu akşamki bölüm olduğu yarışma.. sahra ağlaya zırlaya adaya veda etti nihayet, oh şahane.. ayrıca merve'nin de bağıra bağıra ağlaması ayrı bir keyif verdi.. eminim duygu bal, serenay ve eda da en çok bu akşam eğlenmiştir.ve tabi berna.
beyler kaçın kaçın sahra türkiyeye geliyor. 😱
@sokak sanati @ABAY_06 @Maskeli Fedai @Bully @eskici @Eray Güler
yine uçan tekme atar bernaBerna hava alanında bekliyodur onu
bence en keyifli bölüm dündü ama bugünde iyiydi sahra nın gitmesi falanbana göre en keyifli bölümünün bu akşamki bölüm olduğu yarışma.. sahra ağlaya zırlaya adaya veda etti nihayet, oh şahane.. ayrıca merve'nin de bağıra bağıra ağlaması ayrı bir keyif verdi.. eminim duygu bal, serenay ve eda da en çok bu akşam eğlenmiştir.ve tabi berna.
beyler kaçın kaçın sahra türkiyeye geliyor. 😱
aynen aga döver onuBerna hava alanında bekliyodur onu
yiğitle sahra kaldı sahra elendi agakimle kim elemeye kaldı kim elendi arkadaşlar
eyvallah agayiğitle sahra kaldı sahra elendi aga
Çok uçuk şeyler var bazı şeyler ise mantıklıtwitter'da yayılan bir söylentiye göre;
akın'ın elendiği hafta turabi, aslında yiğit'i yazmış. ama montajla akın yapmışlar. bu hafta ise o hafta yazdığı yiğit görüntüsünü yayınlamışlar. pek mantıklı gelmiyor ama her şey olabilir. arabanın zorla turabi'ye veriliğini, sahra'nın nasıl adada tutulmaya çalışıldığını hepimiz gördük.
akın saatçi'nin kişisel dokunulmazlığı vardı biliyorsunuz. onu da kullandırtmamışlar adama. akın'a bu sorulduğunda: "biliyorsunuz arkadaşlar, kurallar çok değişti." demekle yetindi sadece. açıkça hakkını yemişler adamın.
mervenin haftalrca son sıralarda olduğu halde bir anda daha önce 1. olan tolgayı yenmesi ne hikmetse tolga daha önce 1.olan serenayı eliyor ama merveye eleniyor
acun'un sitesine bakacak olursak her hafta turabi ropörtajları var. zorla sempatik göstermeye çalışıyorlar adamı. yok kumsala ana-baba yazmış, yok gözyaşlarını tutamamış. hala bu oyunlara gelenlerin olduğunu görmek çok üzüyor.
akın coktan türkiye'ye döndüğü hatta istanbul'da çalıştığı spor salonunda çekildiği resimleri instagramında paylaştığı için akın'ın şu an adada olma ihtimali yok.bu da geriye bir ihtimal bırakıyor.ada konseylerini toplu halde çekiyorlar.yarışmaları kimlerin kazanacağı ve kimlerin eleneceği senaryo şeklinde belli ve hazır bir araya toplandık 4 bölüm ada konseyi çekelim diyorlar.her bölüm için kıyafetleri değiştiriyorlar.
bunlar benim yorumum değil , twitter da gördüm paylaşmak istedim , siz bu yoruma katılıyor musunuz ?
evet katılıyorum herşeyin farkındayım zaten hep acunun oyunlarıtwitter'da yayılan bir söylentiye göre;
akın'ın elendiği hafta turabi, aslında yiğit'i yazmış. ama montajla akın yapmışlar. bu hafta ise o hafta yazdığı yiğit görüntüsünü yayınlamışlar. pek mantıklı gelmiyor ama her şey olabilir. arabanın zorla turabi'ye veriliğini, sahra'nın nasıl adada tutulmaya çalışıldığını hepimiz gördük.
akın saatçi'nin kişisel dokunulmazlığı vardı biliyorsunuz. onu da kullandırtmamışlar adama. akın'a bu sorulduğunda: "biliyorsunuz arkadaşlar, kurallar çok değişti." demekle yetindi sadece. açıkça hakkını yemişler adamın.
mervenin haftalrca son sıralarda olduğu halde bir anda daha önce 1. olan tolgayı yenmesi ne hikmetse tolga daha önce 1.olan serenayı eliyor ama merveye eleniyor
acun'un sitesine bakacak olursak her hafta turabi ropörtajları var. zorla sempatik göstermeye çalışıyorlar adamı. yok kumsala ana-baba yazmış, yok gözyaşlarını tutamamış. hala bu oyunlara gelenlerin olduğunu görmek çok üzüyor.
akın coktan türkiye'ye döndüğü hatta istanbul'da çalıştığı spor salonunda çekildiği resimleri instagramında paylaştığı için akın'ın şu an adada olma ihtimali yok.bu da geriye bir ihtimal bırakıyor.ada konseylerini toplu halde çekiyorlar.yarışmaları kimlerin kazanacağı ve kimlerin eleneceği senaryo şeklinde belli ve hazır bir araya toplandık 4 bölüm ada konseyi çekelim diyorlar.her bölüm için kıyafetleri değiştiriyorlar.
bunlar benim yorumum değil , twitter da gördüm paylaşmak istedim , siz bu yoruma katılıyor musunuz ?
biraz daha yorumlaÇok uçuk şeyler var bazı şeyler ise mantıklı
Ya işte sms sonçları en basitindenbiraz daha yorumlane gibi mesela
Sahra @yakup09 kenderlenip gelemedi galibakim elendi yiğit mi sahra mı
çok şaşırdım ya la 😱
kim elendi yiğit mi sahra mı
valla acun sahrasına kıymış bu seferçok şaşırdım ya la 😱
bilmem yiğit sessiz sakin biriydi çok fazla fanfinosu yoktur diye düşündmNiye şaşırdın 😱
daha önce noldu kisahra
valla acun sahrasına kıymış bu sefer
Sahranın gitme vakti gelmişti aslında bende Yiğit gider dedim ama Sahra gitti iyiki gitmişbilmem yiğit sessiz sakin biriydi çok fazla fanfinosu yoktur diye düşündm
daha önce noldu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?