Yahu ben bu kızı hiçbir zaman sevmedim kim çıkarıyo bu lafları biriside beni Akıncı yapıyo birisi sahracı sahray'la ilgili sevdiğime dair bir mesajımı bul ben bidaha survivor sayfasına yorum yapmıyacamteşekkür ederim canım arkadaşım
bir ara sahrayı seviyordun ne cabuk soğudun ?![]()
tebrikler ama şans melun
Ya artık geç bu işleri ya niye cumartesi oyununda Turabi önde geliyordu ama atışları yapamıyordu sonuçta şans mans değilde tamamını değerlendirecen oyununyarın süper olacak
tebrikler ama şans melun![]()
cumartesi oyunda turabi 1 2 kere önde gitti o kadar ama burda genelde gerideydi gökhan hep önde gitti şans melun kabul et ayrıca başkalarından duyduğun lafları satma banaYa artık geç bu işleri ya niye cumartesi oyununda Turabi önde geliyordu ama atışları yapamıyordu sonuçta şans mans değilde tamamını değerlendirecen oyunun
Revanın dediğini şimdi daha iyi anladım ama sadece koşu değil ki beceride öenli ve kabul et Turabi ünlüleri tek başına yendi bu kadar zormu tebrik etmekcumartesi oyunda turabi 1 2 kere önde gitti o kadar ama burda genelde gerideydi gökhan hep önde gitti şans melun kabul et ayrıca başkalarından duyduğun lafları satma bana![]()
Serom yaSerenay Turabi'yi Gökhan'dan daha çok destekliyormuş.![]()
Resmen ihanet bu takımına.Revanın dediğini şimdi daha iyi anladım ama sadece koşu değil ki beceride öenli ve kabul et Turabi ünlüleri tek başına yendi bu kadar zormu tebrik etmek
Serom ya![]()
Ne alakası varResmen ihanet bu takımına.![]()
Ben tebrik ettim daha da tebrik etmem dedim.Ne alakası varBu arada Turabi hepsini gömdü
![]()
Yarın dokunulmazlığı Ahmet aldı bence ve Turabiyi yazacaklarBen tebrik ettim daha da tebrik etmem dedim.Ahmet oynayaydı böyle olmazdı
![]()
Ahmet o ayağıyla zor alır biraz.Yarın dokunulmazlığı Ahmet aldı bence ve Turabiyi yazacaklar![]()
Turabiyi elemeye çalışacak melunlarAhmet o ayağıyla zor alır biraz.Gökhan alacak bence yazsınlar Turabi'yi.
![]()
Turabi ile Yiğit'i vurdurmaya çalışacaklar. Turabi gider inşallah kalamaz finale.Turabiyi elemeye çalışacak melunlarama İnşallah Turabi kazanır
![]()
ben tebrik ettim zaten ama en önemlisi önde gitmektir atış şans olayı bu kesin o yüzden ünlüler haketti bu oyunuRevanın dediğini şimdi daha iyi anladım ama sadece koşu değil ki beceride öenli ve kabul et Turabi ünlüleri tek başına yendi bu kadar zormu tebrik etmek
Serom ya![]()
Hayır işte atışta oyunun parçası işte sadece koşmakla olmuyor.ben tebrik ettim zaten ama en önemlisi önde gitmektir atış şans olayı bu kesin o yüzden ünlüler haketti bu oyunu![]()
Erayın sayfası bu hafta her şeyi bildi oy oranlarını paylaşmışlarTurabi ile Yiğit'i vurdurmaya çalışacaklar. Turabi gider inşallah kalamaz finale.![]()
yav he he o ne la nasıl yüzde o toplayınca yüzde yüzden fazla ne saçmalık buHayır işte atışta oyunun parçası işte sadece koşmakla olmuyor.
Erayın sayfası bu hafta her şeyi bildi oy oranlarını paylaşmışlar
Gönüllüler
1. yüzde 53 almış
2. yüzde 30
3.yüzde 28
Yarışmacıların oy oranlarıyav he he o ne la nasıl yüzde o toplayınca yüzde yüzden fazla ne saçmalık bu![]()