Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fragman super 🙂

Serenay CNN türk de Seroistler TV başına 🙂

teşekkür ederim canım arkadaşım :)

bir ara sahrayı seviyordun ne cabuk soğudun ? :D
Yahu ben bu kızı hiçbir zaman sevmedim kim çıkarıyo bu lafları biriside beni Akıncı yapıyo birisi sahracı sahray'la ilgili sevdiğime dair bir mesajımı bul ben bidaha survivor sayfasına yorum yapmıyacam

biz dünya kupası ilk maçını izlerken aslında survivorlar ordaymış nasıl göremedik ya :D

Ya artık geç bu işleri ya niye cumartesi oyununda Turabi önde geliyordu ama atışları yapamıyordu sonuçta şans mans değilde tamamını değerlendirecen oyunun
cumartesi oyunda turabi 1 2 kere önde gitti o kadar ama burda genelde gerideydi gökhan hep önde gitti şans melun kabul et ayrıca başkalarından duyduğun lafları satma bana :D

Serenay Turabi'yi Gökhan'dan daha çok destekliyormuş. :T:

cumartesi oyunda turabi 1 2 kere önde gitti o kadar ama burda genelde gerideydi gökhan hep önde gitti şans melun kabul et ayrıca başkalarından duyduğun lafları satma bana :D
Revanın dediğini şimdi daha iyi anladım ama sadece koşu değil ki beceride öenli ve kabul et Turabi ünlüleri tek başına yendi bu kadar zormu tebrik etmek

Serenay Turabi'yi Gökhan'dan daha çok destekliyormuş. :T:
Serom ya :Z

Revanın dediğini şimdi daha iyi anladım ama sadece koşu değil ki beceride öenli ve kabul et Turabi ünlüleri tek başına yendi bu kadar zormu tebrik etmek

Serom ya :Z
ben tebrik ettim zaten ama en önemlisi önde gitmektir atış şans olayı bu kesin o yüzden ünlüler haketti bu oyunu :D

ben tebrik ettim zaten ama en önemlisi önde gitmektir atış şans olayı bu kesin o yüzden ünlüler haketti bu oyunu :D
Hayır işte atışta oyunun parçası işte sadece koşmakla olmuyor.

Turabi ile Yiğit'i vurdurmaya çalışacaklar. Turabi gider inşallah kalamaz finale. :oley:
Erayın sayfası bu hafta her şeyi bildi oy oranlarını paylaşmışlar

Gönüllüler

1. yüzde 53 almış
2. yüzde 30
3.yüzde 28

Hayır işte atışta oyunun parçası işte sadece koşmakla olmuyor.

Erayın sayfası bu hafta her şeyi bildi oy oranlarını paylaşmışlar

Gönüllüler

1. yüzde 53 almış
2. yüzde 30
3.yüzde 28
yav he he o ne la nasıl yüzde o toplayınca yüzde yüzden fazla ne saçmalık bu :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...