Ne demekCumartesi ödül NBA maciydi galiba dimi?
Vay be, Turabi araba kazandi he? Iyiymis.
Dokunulmazligi ünlülerin almasi kötü olmus.
Yigit ciksa bile gitmez gibime geliyor.
Tesekkürler.![]()
Ne demekCumartesi ödül NBA maciydi galiba dimi?
Vay be, Turabi araba kazandi he? Iyiymis.
Dokunulmazligi ünlülerin almasi kötü olmus.
Yigit ciksa bile gitmez gibime geliyor.
Tesekkürler.![]()
gönüllüler kazancaksa sahra gitsin gitmicekse ünlüler kazansınÖDÜL=) GÖNÜLLÜLERİN DİYOR !
VEDA EDEN İSİM SAHRA DİYOR ! VEDA EDEN İSİM İÇİN DAHA ARAŞTIRMA YAPIYORMUŞ![]()
gönlü cömert, ya da cö yü at. mert desek daha doğruCömert 'mi o bağlantıyı kuramadım![]()
sahra o adayı hakeden en büyük isimden birigönüllüler kazancaksa sahra gitsin gitmicekse ünlüler kazansın![]()
Hadi bakalım diyelim istemiyerekgönlü cömert, ya da cö yü at. mert desek daha doğru
sahra o adayı hakeden en büyük isimden biri![]()
hııgönüllüler kazancaksa sahra gitsin gitmicekse ünlüler kazansın![]()
Genel olarak Merve Turabiyi gömdü. Nokta.Beyler bayanlar biriniz özet geciverin cumartesi pazar ne oldu?![]()
Sahra gitseydi yarın sınava sevinçle girerdim.ben bir sitede görmüştüm
dokunulmazlığıalıyorturabi
bu akşam elenen kişioluyorsahra
ne kadar doğru bilemem ama o kadar çok yorum yapılmış ki doğru gibi geldi bana 😱
@Bully @Eray Güler @RevaN @ABAY_06
kalan 6 kişi arasında en az hakeden sahragönlü cömert, ya da cö yü at. mert desek daha doğru
sahra o adayı hakeden en büyük isimden biri![]()
Sahra mı ? Yiğit var ilkkalan 6 kişi arasında en az hakeden sahra
az kalsın alınıyodum
şu yiğit yüzünden kaçırdılar dokunulmazlığı 😡 sahram yine bir kaç oyun aldıumarım bugünkü dokunulmazlığı sahra alır turabi sms çıkar
![]()
yiğit daha çok hakediyorSahra mı ? Yiğit var ilk![]()
yeter artık
bu güzeldiyeter artık![]()
olum başka yerlerden çalıp bana satma bunlarıbu güzeldi
İlk başta bende anlamadım sonra jeton düştü![]()
Aynen işte herşeyi karıştırmışlar@Eray Güler nasıl yani Turabi geçen hafta Yiğiti yazdıysa ama hiç Yiğit çıkmadı ki sms ten hep Akın çıktı
Kafam karıştı bana en baştan anlatsanaAynen işte herşeyi karıştırmışlar
Az önce twittern merve büyüksaraça yazdım cevapladı
Mahkemem çok iyi gidiyor bunlar neki bizdede katlarıyla oluyodu yazmış
Herşey yalanmış![]()
Dün akşam turabi isim yazmaya giderken arkada AKIN oturuyor duruyor ! Bu montaj olamaz neden çekim renkleri aynı ? Demekki aynı zamanda olmuş bunlar ? İkinciside sahra isim yazarken turabinin yanında bir kol görünüyor Sahra orda isim yazıyosa bu isim ya setten birisi yada AKIN ?Kafam karıştı bana en baştan anlatsana
Ama şöyle Akının ismini Turabi yazdı hatta kokmuş balık dedi onun içinDün akşam turabi isim yazmaya giderken arkada AKIN oturuyor duruyor ! Bu montaj olamaz neden çekim renkleri aynı ? Demekki aynı zamanda olmuş bunlar ? İkinciside sahra isim yazarken turabinin yanında bir kol görünüyor Sahra orda isim yazıyosa bu isim ya setten birisi yada AKIN ?
Yani biz dizi izler gibi izlemişiz herşeyi ! Bu bölüm geçen haftanın bölümü Turabi aslında Yiğit ismini akının elendiği hafta yazmış aslında Akın gitmemiş hızlı çekimler sırasında elenmiş![]()
Ya tamam yazmış ama hızlı çekimler sırasında aslında yiğit gitmiş akın kalmışAma şöyle Akının ismini Turabi yazdı hatta kokmuş balık dedi onun için