Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler bayanlar biriniz özet geciverin cumartesi pazar ne oldu? :T:
Genel olarak Merve Turabiyi gömdü. Nokta. :D Gökhan da keza. :A

ben bir sitede görmüştüm

dokunulmazlığı
turabi
alıyor

bu akşam elenen kişi
sahra
oluyor

ne kadar doğru bilemem ama o kadar çok yorum yapılmış ki doğru gibi geldi bana 😱

@Bully @Eray Güler @RevaN @ABAY_06
Sahra gitseydi yarın sınava sevinçle girerdim. :Z

Dokunulmazlığı Turabinin kazanacağı kesin zaten. :D

az kalsın alınıyodum :D

şu yiğit yüzünden kaçırdılar dokunulmazlığı 😡 sahram yine bir kaç oyun aldı :D umarım bugünkü dokunulmazlığı sahra alır turabi sms çıkar :(

Turabi her türlü alır Yiğit'i.:D

VCiddi misin ben asla şikayet etmem ama şikayet edenede engel olmam hakettin.:A

Cidden şaka gibiymi,ş kanım dondu nasıl oluyor bu iş.😱

Son düzenleme:
@Eray Güler nasıl yani Turabi geçen hafta Yiğiti yazdıysa ama hiç Yiğit çıkmadı ki sms ten hep Akın çıktı
Aynen işte herşeyi karıştırmışlar :D
Az önce twittern merve büyüksaraça yazdım cevapladı
Mahkemem çok iyi gidiyor bunlar neki bizdede katlarıyla oluyodu yazmış :D
Herşey yalanmış :F

Kafam karıştı bana en baştan anlatsana
Dün akşam turabi isim yazmaya giderken arkada AKIN oturuyor duruyor ! Bu montaj olamaz neden çekim renkleri aynı ? Demekki aynı zamanda olmuş bunlar ? İkinciside sahra isim yazarken turabinin yanında bir kol görünüyor Sahra orda isim yazıyosa bu isim ya setten birisi yada AKIN ?
Yani biz dizi izler gibi izlemişiz herşeyi ! Bu bölüm geçen haftanın bölümü Turabi aslında Yiğit ismini akının elendiği hafta yazmış aslında Akın gitmemiş hızlı çekimler sırasında elenmiş :D

Dün akşam turabi isim yazmaya giderken arkada AKIN oturuyor duruyor ! Bu montaj olamaz neden çekim renkleri aynı ? Demekki aynı zamanda olmuş bunlar ? İkinciside sahra isim yazarken turabinin yanında bir kol görünüyor Sahra orda isim yazıyosa bu isim ya setten birisi yada AKIN ?
Yani biz dizi izler gibi izlemişiz herşeyi ! Bu bölüm geçen haftanın bölümü Turabi aslında Yiğit ismini akının elendiği hafta yazmış aslında Akın gitmemiş hızlı çekimler sırasında elenmiş :D
Ama şöyle Akının ismini Turabi yazdı hatta kokmuş balık dedi onun için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...