sayfanın bugün ımajı baya çizilcek gibi, sahra gidemez.o sayfadakiler bence yanılcak bugün ama bizde yanılabiliriz tabi ama hala fikrim aynı![]()
sayfanın bugün ımajı baya çizilcek gibi, sahra gidemez.o sayfadakiler bence yanılcak bugün ama bizde yanılabiliriz tabi ama hala fikrim aynı![]()
Orasıda ilginç tabi illa kavgamı etsin oraya buraya saldırıp sataşsın hareket çeksin diyosun yaniyamuğu yok diye de sevmiyo olabiliriz belki![]()
![]()
ÖDÜL=) GÖNÜLLÜLERİN DİYOR !neler olacak @Eray Güler![]()
öyle desem turabi fanı olarak cirit atardım bu sayfadaOrasıda ilginç tabi illa kavgamı etsin oraya buraya saldırıp sataşsın hareket çeksin diyosun yani![]()
Benim fikrimde o yönde bakalım ne olucaksayfanın bugün ımajı baya çizilcek gibi, sahra gidemez.![]()
bu söylentileri çıkaranların bozguna uğraması dileklerimleben bir sitede görmüştüm
dokunulmazlığıalıyorturabi
bu akşam elenen kişioluyorsahra
ne kadar doğru bilemem ama o kadar çok yorum yapılmış ki doğru gibi geldi bana 😱
@Bully @Eray Güler @RevaN @ABAY_06
Benim fikrimde o yönde bakalım ne olucak
Sahra gider![]()
@yakup09 burdada sahra gidiyor diyor mendili hazırlasanmı ne sen yavaş yavaşben bir sitede görmüştüm
dokunulmazlığıalıyorturabi
bu akşam elenen kişioluyorsahra
ne kadar doğru bilemem ama o kadar çok yapılmış ki doğru gibi geldi bana 😱
@Bully @Eray Güler @RevaN @ABAY_06
dokunulmazlığı sahra alıp, turabi sms'e çıkıp turabi elenseBenim fikrimde o yönde bakalım ne olucak![]()
Sende Akın'la kafayı bozdun broO değilde akşam akını bekliyorum![]()
CMT==) ÖDÜL ==) ÜNLÜLERİN !Beyler bayanlar biriniz özet geciverin cumartesi pazar ne oldu?![]()
Evet bozdumSende Akın'la kafayı bozdun bro![]()
o mendil anca ayakkabımı silemk için çıkar gün yüzüne@yakup09 burdada sahra gidiyor diyor mendili hazırlasanmı ne sen yavaş yavaşA ama benim fikrim değişmedi hala yiğit gidecek diyorum
![]()
Sahranın Yiğit'i sms geçtiğini düşünüyorum alamazsa biledokunulmazlığı sahra alıp, turabi sms'e çıkıp turabi elense![]()
Cumartesi ödül NBA maciydi galiba dimi?CMT==) ÖDÜL ==) ÜNLÜLERİN !
PAZAR OYNANAN ARABA ÖDÜLÜ TURABİ'NİN !
DOKUNULMAZLIK==) ÜNLÜLERİN !
İLK ÇIKAN İSİM ==) YİĞİT !![]()
bence sahra gibi birini sevmek sana zarar verebilir söyliyim benbu söylentileri çıkaranların bozguna uğraması dileklerimle![]()
Sahranın turabiden ne farkı varki kız versiyonu işteöyle desem turabi fanı olarak cirit atardım bu sayfada![]()
sinirden forumun duvarlarına tırmanırım artık.Sahranın Yiğit'i sms geçtiğini düşünüyorum alamazsa bileakşam Sahra giderse fena yanıcaz ama
![]()
sevgi değil, teselli desek daha doğru.bence sahra gibi birini sevmek sana zarar verebilir söyliyim ben![]()
korkusuz ve cömert bi ablamızSahranın turabiden ne farkı varki kız versiyonu işte![]()
Cömert 'mi o bağlantıyı kuramadımsinirden forumun duvarlarına tırmanırım artık.
sevgi değil, teselli desek daha doğru.
korkusuz ve cömert bi ablamız![]()