sayfanın bugün ımajı baya çizilcek gibi, sahra gidemez.o sayfadakiler bence yanılcak bugün ama bizde yanılabiliriz tabi ama hala fikrim aynı
sayfanın bugün ımajı baya çizilcek gibi, sahra gidemez.o sayfadakiler bence yanılcak bugün ama bizde yanılabiliriz tabi ama hala fikrim aynı
Orasıda ilginç tabi illa kavgamı etsin oraya buraya saldırıp sataşsın hareket çeksin diyosun yaniyamuğu yok diye de sevmiyo olabiliriz belki
ÖDÜL=) GÖNÜLLÜLERİN DİYOR !neler olacak @Eray Güler
öyle desem turabi fanı olarak cirit atardım bu sayfadaOrasıda ilginç tabi illa kavgamı etsin oraya buraya saldırıp sataşsın hareket çeksin diyosun yani
Benim fikrimde o yönde bakalım ne olucaksayfanın bugün ımajı baya çizilcek gibi, sahra gidemez.
bu söylentileri çıkaranların bozguna uğraması dileklerimleben bir sitede görmüştüm
dokunulmazlığıalıyorturabi
bu akşam elenen kişioluyorsahra
ne kadar doğru bilemem ama o kadar çok yorum yapılmış ki doğru gibi geldi bana 😱
@Bully @Eray Güler @RevaN @ABAY_06
Benim fikrimde o yönde bakalım ne olucak
Sahra gider
@yakup09 burdada sahra gidiyor diyor mendili hazırlasanmı ne sen yavaş yavaşben bir sitede görmüştüm
dokunulmazlığıalıyorturabi
bu akşam elenen kişioluyorsahra
ne kadar doğru bilemem ama o kadar çok yapılmış ki doğru gibi geldi bana 😱
@Bully @Eray Güler @RevaN @ABAY_06
dokunulmazlığı sahra alıp, turabi sms'e çıkıp turabi elenseBenim fikrimde o yönde bakalım ne olucak
Sende Akın'la kafayı bozdun broO değilde akşam akını bekliyorum
CMT==) ÖDÜL ==) ÜNLÜLERİN !Beyler bayanlar biriniz özet geciverin cumartesi pazar ne oldu?
Evet bozdumSende Akın'la kafayı bozdun bro
o mendil anca ayakkabımı silemk için çıkar gün yüzüne@yakup09 burdada sahra gidiyor diyor mendili hazırlasanmı ne sen yavaş yavaşA ama benim fikrim değişmedi hala yiğit gidecek diyorum
Sahranın Yiğit'i sms geçtiğini düşünüyorum alamazsa biledokunulmazlığı sahra alıp, turabi sms'e çıkıp turabi elense
Cumartesi ödül NBA maciydi galiba dimi?CMT==) ÖDÜL ==) ÜNLÜLERİN !
PAZAR OYNANAN ARABA ÖDÜLÜ TURABİ'NİN !
DOKUNULMAZLIK==) ÜNLÜLERİN !
İLK ÇIKAN İSİM ==) YİĞİT !
bence sahra gibi birini sevmek sana zarar verebilir söyliyim benbu söylentileri çıkaranların bozguna uğraması dileklerimle
Sahranın turabiden ne farkı varki kız versiyonu işteöyle desem turabi fanı olarak cirit atardım bu sayfada
sinirden forumun duvarlarına tırmanırım artık.Sahranın Yiğit'i sms geçtiğini düşünüyorum alamazsa bileakşam Sahra giderse fena yanıcaz ama
sevgi değil, teselli desek daha doğru.bence sahra gibi birini sevmek sana zarar verebilir söyliyim ben
korkusuz ve cömert bi ablamızSahranın turabiden ne farkı varki kız versiyonu işte
Cömert 'mi o bağlantıyı kuramadımsinirden forumun duvarlarına tırmanırım artık.
sevgi değil, teselli desek daha doğru.
korkusuz ve cömert bi ablamız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?