Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok artık Berna Yiğiti savunuyordu onun için kavga ettiler.Hem Mert gitti Akın gitti hiç üzülmedi bu yiğit onun için sinsi işte

Arkadaşları gitmiş çünkü

yok artıkk 😱 hepsinin gitmesine sahra sebep oldu , yapma simid bunu sende biliyorsun

Geriye Sahra kalıyor o da yarın elenir
çok bile kaldı o zaten
Acun sayesinde

Suvivor Merve ve Sahra Yorumum

SAHRA
bu triplerin başka bir açıklaması olamaz. sürekli bir asabiyet halinde. tutarsızlık dersen diz boyu. her an her durumda ortamı germe potansiyeline sahip. günlük hayatta yolda görseniz yolunuzu değiştireceğiniz tipte bir insan
.reyting yüzünden o adada tutulduğu da çok açık. yoksa akrabaları dışında* onu sevip oy gönderebilecek bir insan bulunabileceğine inanmıyorum.

dünkü bölümde araba kazanmak için annelerine sorulan sorular vardı , sahra annesi ile aynı cevabı veremedi ve annesine “şapşal” dedi. acun’un şapşal olan sensin uyarısı üzerine annesinden özür diledi. sahra karakterinin kötülüğünün kurgu değil, gerçek olduğunu gördük.

turabi ile arkadaş olduğu zamalarda arasında bir şeyler olduğuna inananlardan biri de bendim ,ödül oyunu kazandıktan sonra turabi'ye sarılırken o kadar yakınlardı ki bir an öpecek sandım

sahra gibi insanların çoğalmalarına önüne geçmek zorundayız. insanlık adına, ülkemiz adına atılması gereken büyük bir adım olduğunu düşünüyorum.
hayatı boyunca, adada o insanlara yaşattığı gibi kabus dolu günler diliyorum kendisine

MERVE
suvivor'ın en tehlikeli insanlarından birisi. tolga'ya karşı milleti kışkırttı, sonra akın gidince bütün suçu akın'a attı. kızlara sahip çıkar gibi görünüp, içten içe elenmelerine destek verdi. arkadaşı serenay birinci olunca kıskançlıktan çatlayıp, yüzüne çok sevindim dedi.😕

neden çığlık atıyor anlayamadım, bir de yarış içinde ağlayarak diğer takımın oyuncularını demoralize ediyor. (misal noooğlur gökhaana noooğlurr benim içiiiin diye ağlayarak bağırdığı bir oyun vardı, oyun oynandığı sırada hem de.)

sanırım oyun sonu gökhan'a sarılıp elleyebilmek için daha bi hırslı yarışan kişi. kaybetse o ortam oluşmayacak.

milli bir sporcu, ama maalesef sporcunun çeviği olsa bile ahlaklısı olamamış, ayrıca arkadaşını elemelerde arkadaşını satmıştı

@sokak sanati @Maskeli Fedai @Bully @ABAY_06

Son düzenleme:
Şuan duyguyla anlaşıp yakın arkadaş olsalardı SAHRA KADAR İYİ BİRİSİ yok olacaktı
Reflkes olarak öyleyiz hepimiz ve öyle inanıyor öyle inanmak istiyoruz

Duygu bence o adadaki herkesden sinsiydi

tartışma değil

Çekişme diyelim
bak sen yukarda etiketlediğim 4 arkadaşa sor bakayım duyguyla anlaşan insanlara nedemişim ben

örn vereyim
duygu tolgayla arkadaştı , ben ama gidipte aaa tolga çok iyi , ben tolgayı seviyorum diye yazmadım , duygu merve ile arkadaştı ama ben yine gidipte oo merve çok iyi kız , dürüst diye yazmdım , eğer sen başından beri burada olsaydın görürdün

OHA MİLLET ŞOK OLDUM !
İNANMAYAN 45. BÖLÜM 8. PARÇAYA BAKSIN ! ARKADA AKIN VAR !
KORKTUM CİDDEN !
@Bully , @eskici , @Maskeli Fedai , @sokak sanati , @Harunnn60 , @ABAY_06

Dur ya şoktayım

attığım son fotoya bak kahretsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...