İki hafta önce turabi 5 oyunun 4 ünü veriyodu resmen yiğit geçipte onu yazmadıYav ne arkasından vurması Yiğitin performansı kötü ondna onu yazdı.
İki hafta önce turabi 5 oyunun 4 ünü veriyodu resmen yiğit geçipte onu yazmadıYav ne arkasından vurması Yiğitin performansı kötü ondna onu yazdı.
Geçen haftada Turabi şov yaptı ama Yiğit birşey yapamadıİki hafta önce turabi 5 oyunun 4 ünü veriyodu resmen yiğit geçipte onu yazmadı
Kazanamasalardı zaten yazardı YiğitiGeçen haftada Turabi şov yaptı ama Yiğit birşey yapamadı
bence turabi haklıydı yazmaktı , ben bile gıcık oluyorum yiğiteGeçen haftada Turabi şov yaptı ama Yiğit birşey yapamadı
Duygunun yollanmasına baş neden YİĞİT olmuştu normal olarakbence turabi haklıydı yazmaktı , ben bile gıcık oluyorum yiğite
Helal olsunbence turabi haklıydı yazmaktı , ben bile gıcık oluyorum yiğite
Yiğit güçlü müKazanamasalardı zaten yazardı Yiğiti
Turabi akıllı adam güçlülüleri yollayıp finale çıkacak![]()
Adam tarafsız işteDuygunun yollanmasına baş neden YİĞİT olmuştu normal olarak![]()
yiğit ve akın olarak diyelim biz onaDuygunun yollanmasına baş neden YİĞİT olmuştu normal olarak![]()
Aynen giden hiçbir arkadaşının arkasından üzülmedi ağlamadı hep daha çok güldü evet çok sinsi bu yiğit ben başından beri biliyorum kurnaz bir yapısı varyiğit ve akın olarak diyelim biz ona
neden sevmiyorum biliyormusun çok korkak bunu herkes söylüyor , hiçbirşeye ses çıkarmıyor , aslında akından daha sinsi ama dışarıya belli ettirmiyor sinsiliğini
@Bully
Evet hiçbirşeye ses çıkarmamasını anlarım fakat korkak olduğundan dolayı değil sessiz bir şekilde finale yürüyebileceğini düşündüğünden ! Akın sinsi mi evet sinsi ama o da saygı ve efendiliğiyle Yiğit gibi elense bile ADAM olarak anılcaklaryiğit ve akın olarak diyelim biz ona
neden sevmiyorum biliyormusun çok korkak bunu herkes söylüyor , hiçbirşeye ses çıkarmıyor , aslında akından daha sinsi ama dışarıya belli ettirmiyor sinsiliğini
@Bully
Akın ve Yiğit efendi değil çok kurnaz ve sinsi kişiler.İnşallah Yiğit bugün gidecekEvet hiçbirşeye ses çıkarmamasını anlarım fakat korkak olduğundan dolayı değil sessiz bir şekilde finale yürüyebileceğini düşündüğünden ! Akın sinsi mi evet sinsi ama o da saygı ve efendiliğiyle Yiğit gibi elense bile ADAM olarak anılcaklar
Duyguyu yolladıkları için bu iki isimden nefret ediyor olabilir misin ?
Turabi mi efendi ?Akın ve Yiğit efendi değil çok kurnaz ve sinsi kişiler.İnşallah Yiğit bugün gidecek
evt , ben böyle adamları sevmemAynen giden hiçbir arkadaşının arkasından üzülmedi ağlamadı hep daha çok güldü evet çok sinsi bu yiğit ben başından beri biliyorum kurnaz bir yapısı var
Bu Akından daha sinsi Akın farkettiriyordu bu farkettirmeden sinsilik yapıyorevt , ben böyle adamları sevmem
yanlış anlama turabi yiğite laf atıyor ya , çık senden birşeyler konuş , hala sessiz sessiz oturuyor![]()
Turabi adam gibi adam ama Yiğit kurnaz ve sinsiTurabi mi efendi ?
Hepimiz biliyoruz efendi olmadığını saygısız olduğunuda![]()
duyguyu yollamadan öncede bu iki adamı sevmiyordumEvet hiçbirşeye ses çıkarmamasını anlarım fakat korkak olduğundan dolayı değil sessiz bir şekilde finale yürüyebileceğini düşündüğünden ! Akın sinsi mi evet sinsi ama o da saygı ve efendiliğiyle Yiğit gibi elense bile ADAM olarak anılcaklar
Duyguyu yolladıkları için bu iki isimden nefret ediyor olabilir misin ?
aynen aynen , bu sinsilikte usta olmuş resmen , zaten turabi onun notunu çoktan verdiBu Akından daha sinsi Akın farkettiriyordu bu farkettirmeden sinsilik yapıyor
Turabi adam gibi adam ama Yiğit kurnaz ve sinsi
Yiğit her zaman takımı düşünerek hareket etti !duyguyu yollamadan öncede bu iki adamı sevmiyordum
@Maskeli Fedai ye sorabilirsin
konumuza gelelim
berna yiğit meselesi yüzünden sahra ile kavga etmemişmiydi , yiğit buna söz vermedimi senin adına yarışacağım falan filan diye ee noldu sonra , 1 hafta sonra sahra ile takıldı , yuhh yani![]()
İnşallah bugün Duygu ablamızın bir intikamı daha alınacakduyguyu yollamadan öncede bu iki adamı sevmiyordum
@Maskeli Fedai ye sorabilirsin
konumuza gelelim
berna yiğit meselesi yüzünden sahra ile kavga etmemişmiydi , yiğit buna söz vermedimi senin adına yarışacağım falan filan diye ee noldu sonra , 1 hafta sonra sahra ile takıldı , yuhh yani
aynen aynen , bu sinsilikte usta olmuş resmen , zaten turabi onun notunu çoktan verdi![]()
ne alaka ?Yiğit her zaman takımı düşünerek hareket etti !
Sonuna kadar hep Müge yazdı en başarısız halka olarak Mügeyi yolladı !
Müge yerine Sahra elenseydi o zaman yiğit mallık etti sahrayı yolladı oyun kazanamıyoruz olucaktı ama ?
Aynen Yiğit Akın gitti yine üzülmedi sinsi iştene alaka ?
berna kendini feda etti yiğit için yiğit ne yaptı sahra ile kanki oldu 1 hafta sonra , ama turabi ne yaptı o olaydan sonra sahradan uzaklaştı
ya adamlık böyle birşeydir
@Maskeli Fedai
Berna orda yiğit için niye kendini feda etsinne alaka ?
berna kendini feda etti yiğit için yiğit ne yaptı sahra ile kanki oldu 1 hafta sonra , ama turabi ne yaptı o olaydan sonra sahradan uzaklaştı
ya adamlık böyle birşeydir
@Maskeli Fedai
Niye üzülsün anlamıyorumAynen Yiğit Akın gitti yine üzülmedi sinsi işte![]()