Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yiğit ve akın olarak diyelim biz ona
neden sevmiyorum biliyormusun çok korkak bunu herkes söylüyor , hiçbirşeye ses çıkarmıyor , aslında akından daha sinsi ama dışarıya belli ettirmiyor sinsiliğini
@Bully
Aynen giden hiçbir arkadaşının arkasından üzülmedi ağlamadı hep daha çok güldü evet çok sinsi bu yiğit ben başından beri biliyorum kurnaz bir yapısı var

yiğit ve akın olarak diyelim biz ona
neden sevmiyorum biliyormusun çok korkak bunu herkes söylüyor , hiçbirşeye ses çıkarmıyor , aslında akından daha sinsi ama dışarıya belli ettirmiyor sinsiliğini
@Bully
Evet hiçbirşeye ses çıkarmamasını anlarım fakat korkak olduğundan dolayı değil sessiz bir şekilde finale yürüyebileceğini düşündüğünden ! Akın sinsi mi evet sinsi ama o da saygı ve efendiliğiyle Yiğit gibi elense bile ADAM olarak anılcaklar
Duyguyu yolladıkları için bu iki isimden nefret ediyor olabilir misin ?

Evet hiçbirşeye ses çıkarmamasını anlarım fakat korkak olduğundan dolayı değil sessiz bir şekilde finale yürüyebileceğini düşündüğünden ! Akın sinsi mi evet sinsi ama o da saygı ve efendiliğiyle Yiğit gibi elense bile ADAM olarak anılcaklar
Akın ve Yiğit efendi değil çok kurnaz ve sinsi kişiler.İnşallah Yiğit bugün gidecek

Aynen giden hiçbir arkadaşının arkasından üzülmedi ağlamadı hep daha çok güldü evet çok sinsi bu yiğit ben başından beri biliyorum kurnaz bir yapısı var
evt , ben böyle adamları sevmem
yanlış anlama turabi yiğite laf atıyor ya , çık senden birşeyler konuş , hala sessiz sessiz oturuyor :A

duyguyu yollamadan öncede bu iki adamı sevmiyordum
@Maskeli Fedai ye sorabilirsin

konumuza gelelim
berna yiğit meselesi yüzünden sahra ile kavga etmemişmiydi , yiğit buna söz vermedimi senin adına yarışacağım falan filan diye ee noldu sonra , 1 hafta sonra sahra ile takıldı , yuhh yani :(

Bu Akından daha sinsi Akın farkettiriyordu bu farkettirmeden sinsilik yapıyor :A

Turabi adam gibi adam ama Yiğit kurnaz ve sinsi
aynen aynen , bu sinsilikte usta olmuş resmen , zaten turabi onun notunu çoktan verdi :D

konumuza gelelim
berna yiğit meselesi yüzünden sahra ile kavga etmemişmiydi , yiğit buna söz vermedimi senin adına yarışacağım falan filan diye ee noldu sonra , 1 hafta sonra sahra ile takıldı , yuhh yani :(
Yiğit her zaman takımı düşünerek hareket etti !
Sonuna kadar hep Müge yazdı en başarısız halka olarak Mügeyi yolladı !
Müge yerine Sahra elenseydi o zaman yiğit mallık etti sahrayı yolladı oyun kazanamıyoruz olucaktı ama ?

konumuza gelelim

aynen aynen , bu sinsilikte usta olmuş resmen , zaten turabi onun notunu çoktan verdi :D
İnşallah bugün Duygu ablamızın bir intikamı daha alınacak :A

Yiğit her zaman takımı düşünerek hareket etti !
Sonuna kadar hep Müge yazdı en başarısız halka olarak Mügeyi yolladı !
Müge yerine Sahra elenseydi o zaman yiğit mallık etti sahrayı yolladı oyun kazanamıyoruz olucaktı ama ?
ne alaka ?
berna kendini feda etti yiğit için yiğit ne yaptı sahra ile kanki oldu 1 hafta sonra , ama turabi ne yaptı o olaydan sonra sahradan uzaklaştı
ya adamlık böyle birşeydir :D
@Maskeli Fedai

ne alaka ?
berna kendini feda etti yiğit için yiğit ne yaptı sahra ile kanki oldu 1 hafta sonra , ama turabi ne yaptı o olaydan sonra sahradan uzaklaştı
ya adamlık böyle birşeydir :D
@Maskeli Fedai
Berna orda yiğit için niye kendini feda etsin :D Ne alaka ?
Orda olayı konuşurken sahra tahrik etti kapa çeneni dedi ve orda vurdu :D Ne alaka yiğit için feda etmesi ? o anki sinirler gitti çaktı ? Bernanın da gitmesine samantanında gitmesine akınında gitmesine sebep TURABİ olmuştur !
Turabi fanlarıda bunu biliyor zaten

Aynen Yiğit Akın gitti yine üzülmedi sinsi işte :A
Niye üzülsün anlamıyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...