Her hafta aynı terane her hafta yeniliyonuz gine kendinizi kandırmya çalışıyonuz yok şu nu yendi yok bunu yendiTurabi cumartesi olan oyunda sadece atışları yapamadı ve dünde Merveyi yendi![]()
Her hafta aynı terane her hafta yeniliyonuz gine kendinizi kandırmya çalışıyonuz yok şu nu yendi yok bunu yendiTurabi cumartesi olan oyunda sadece atışları yapamadı ve dünde Merveyi yendi![]()
Aynısını sen yaptın ben değilHer hafta aynı terane her hafta yeniliyonuz gine kendinizi kandırmya çalışıyonuz yok şu nu yendi yok bunu yendi![]()
Ne o zaman bu tavrınAlakası yok
Turabi bu hareketlerinden ne zaman vazgeçecek ?Aynısını sen yaptın ben değil
Ne o zaman bu tavrın![]()
Ben yapıyorum ama oyunları kazanıyor takım sen niye yapıyosun üstelik Merve yendiği halde devamlı neyse sen git ağan gelsinAynısını sen yaptın ben değil
Ne o zaman bu tavrın![]()
Hiçbir zamanTurabi bu hareketlerinden ne zaman vazgeçecek ?
Tam vazgeçti diyorum yine aynı şey 😎Hiçbir zaman![]()
Adamların yüzüne kardeşim diyo arkadan demediğini bırakmıyo bumu adamlık ?Tam vazgeçti diyorum yine aynı şey 😎
Ben Turabi'yi diğerleri gibi üslubu için sevmedim sevmemde o üslub için
Adam gibi adam diye sevdim laflarıyla helal olsun dediğim için sevdim![]()
Adamların yüzüne kardeşim diyo arkadan demediğini bırakmıyo bumu adamlık ?
Turabinin hareketleri böyle ama sen bir anda sildin attınTurabi bu hareketlerinden ne zaman vazgeçecek ?
Her zaman bir umut düzelir sanır insan !Turabinin hareketleri böyle ama sen bir anda sildin attın![]()
Ben hiçbir zaman ihanet etmedim neysem oydum.Ama sen yok hainlik yaptı yok düzelmiyor vb şeyler diyonKendinle karıştırıysun beni ?
Hayla favorim TURABİ !
Yalan mı ?Ben hiçbir zaman ihanet etmedim neysem oydum.Ama sen yok hainlik yaptı yok düzelmiyor vb şeyler diyon
Turabi ile Yiğit hiçbir zmaan dost olmadı kiYalan mı ?
Yüzüne gülüp arkasından vurdu amaTurabi ile Yiğit hiçbir zmaan dost olmadı ki
Yav ne arkasından vurması Yiğitin performansı kötü ondna onu yazdı.Yüzüne gülüp arkasından vurdu ama