Her hafta aynı terane her hafta yeniliyonuz gine kendinizi kandırmya çalışıyonuz yok şu nu yendi yok bunu yendiTurabi cumartesi olan oyunda sadece atışları yapamadı ve dünde Merveyi yendi
Her hafta aynı terane her hafta yeniliyonuz gine kendinizi kandırmya çalışıyonuz yok şu nu yendi yok bunu yendiTurabi cumartesi olan oyunda sadece atışları yapamadı ve dünde Merveyi yendi
Aynısını sen yaptın ben değilHer hafta aynı terane her hafta yeniliyonuz gine kendinizi kandırmya çalışıyonuz yok şu nu yendi yok bunu yendi
Ne o zaman bu tavrınAlakası yok
Turabi bu hareketlerinden ne zaman vazgeçecek ?Aynısını sen yaptın ben değil
Ne o zaman bu tavrın
Ben yapıyorum ama oyunları kazanıyor takım sen niye yapıyosun üstelik Merve yendiği halde devamlı neyse sen git ağan gelsinAynısını sen yaptın ben değil
Ne o zaman bu tavrın
Hiçbir zamanTurabi bu hareketlerinden ne zaman vazgeçecek ?
Tam vazgeçti diyorum yine aynı şey 😎Hiçbir zaman
Adamların yüzüne kardeşim diyo arkadan demediğini bırakmıyo bumu adamlık ?Tam vazgeçti diyorum yine aynı şey 😎
Ben Turabi'yi diğerleri gibi üslubu için sevmedim sevmemde o üslub için
Adam gibi adam diye sevdim laflarıyla helal olsun dediğim için sevdim
Adamların yüzüne kardeşim diyo arkadan demediğini bırakmıyo bumu adamlık ?
Turabinin hareketleri böyle ama sen bir anda sildin attınTurabi bu hareketlerinden ne zaman vazgeçecek ?
Her zaman bir umut düzelir sanır insan !Turabinin hareketleri böyle ama sen bir anda sildin attın
Ben hiçbir zaman ihanet etmedim neysem oydum.Ama sen yok hainlik yaptı yok düzelmiyor vb şeyler diyonKendinle karıştırıysun beni ?
Hayla favorim TURABİ !
Yalan mı ?Ben hiçbir zaman ihanet etmedim neysem oydum.Ama sen yok hainlik yaptı yok düzelmiyor vb şeyler diyon
Turabi ile Yiğit hiçbir zmaan dost olmadı kiYalan mı ?
Yüzüne gülüp arkasından vurdu amaTurabi ile Yiğit hiçbir zmaan dost olmadı ki
Yav ne arkasından vurması Yiğitin performansı kötü ondna onu yazdı.Yüzüne gülüp arkasından vurdu ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?