Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merveye bak ya Turabi hep önde geldi atıs çok saçma top atma olsaydi turabi oyun vermezdi çok saçma bir sistem koymuslar

nedeni şu tolga numara yapıyordu ama ahmetin gerçek o yüzden hemde kızlar erkeklerle yaptı durum bu

Çok saçma geldi bana.Yani sakatlağın Numarasını Acun biliyorduda engel olmuyordu değişik şeyler gerçek bu olabilir ama sisgem bu değil sistemi kırmış...

Turabi çok kötüydü bugün ama oyunu geç çözdü ve 2 sayı aldı

@Bully @sokak sanati yakupu ben şikayet ettim

Aynen ben olsam senin gibi uzakta dururdum zaten izleyemedim o sahneyi

İyi halt yedin.Adam banlanırsa.

Bro dokunulmazlık oynunu ünlüler kazanıcak hissi verdi bana fragman ?
Banada nedense GÖNÜLLÜLER kazanacak hissi verdi

Denge oyunu Gökhan çok kötü , yiğit çok kötü fakat fragmanda 1 sayı alıyor, Sahra çok iyi, Turabi dengede çok iyi , Ahmet fena değil !
Yani geçen haftada denge önemliydi yine GÖNÜLLÜLER kazanacak gibime geliyor

Tüyo müyo varmı ? Ahmet oynuyor bu arada oyunda yarın

Çok saçma geldi bana.Yani sakatlağın Numarasını Acun biliyorduda engel olmuyordu değişik şeyler gerçek bu olabilir ama sisgem bu değil sistemi kırmış...

İyi halt yedin.Adam banlanırsa.
gönüllüler tolgaya itiraz ediyordu o yüzden acun öyle yaptı ama bu ciddi sakatlık kimse itiraz etmei zaten

hadi inşallah kazanırsak ilk kez fazla olacağız galiba İsmail elendiğindede fazla olmuştum ama yibnede çok avantajlı durum.
Bireysele dönecek hepsi aynı kişiyi yazarak oy fazlalığı sağlıycaklar

Öylemi kötü olmuş bu
ama sen 3 oynuyda kesin ünülüler almıştı dedin @eskici olsaydı burda sana demediğini bırakmazdı
Yazılanların yalancısıyım

@eskici laf etmiyor
@Bully çok ediyor

gönüllüler tolgaya itiraz ediyordu o yüzden acun öyle yaptı ama bu ciddi sakatlık kimse itiraz etmei zaten
Oyun oynanırken ayağa kalkamayan oyun bitince havalara uçan insana AHMET DURSUN denir! şahsen bende inandım ayağının sakat olmasına ama fazla bu kadarı !

Hergün bişeyler yazılıyor bende şaşırdım arkadaş ama hala ben ünlüler kazancak hissi aldım nedense bilemiyorum içimemi doğdu ne
Bende hayla ünlüler kazandı hissindeym

1 haftadır öyle içimdeki his kötü yani ÜNLÜLER kazanmış olabilir
benim içim çok fesattır

laf ederdim ama neyse acıdım sana
ayrıca ahmet numara falan yapmadı abartma istersen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...