Bir Tolga gider 1 Tolga gelir.
Aynen öyle Ahmette gözümden düştü
Tek orda adam GÖKHAN kaldı aman ona nazar değmesin
Az önce banada gelmedi bildirimAlıntı mı yaptın gelmedi bildirim.
Gökhan'a nazar değsin.
Esra Erolla Evlen Benimle yaptın sen programı.SURAYA YAZIYORUM::
Merveyle Gokhan arasinda birsey var.Mesela Merve kazandiginda gokhana sarildi ve gokhan mervenin kalcasina vurdu.Her arada birbirlerine sariliyorlar.Birbirlerine asiri yakinlar.KESIN ARALARINDA BIRSEY VAR.NEDEN MERVE AHMETE SARILMIYORDA GOKHANA SARILIYOR.
BIR SOK DAHA VAR :;
Sahra Gokhani seviyor bence.Sahranin Gokhana bakisini gördum.O nasil bir bakisti ya.Birde oda anlamis olmaliki Merveyle Gokhanin arasindaki iliskiyi Merveyle oynayinca tokezliyor
BUNLARI DIKKATLI IZLEYEN ANLAYACAKTIR...
nedeni şu tolga numara yapıyordu ama ahmetin gerçek o yüzden hemde kızlar erkeklerle yaptı durum buTolga sakatlanınca 1 seçim yapıyorduk Ahmet sakatlanınca 1 kişi oyun dışı oluyor sistemi kes.Acun saçmaladı bu sezon sistemde. @Eray Güler @Bully
Olabilir.Ama % 99.99 Merveyle Gokhan arasinda birsey var.Adada neler neler oluyor bunlarin arasinda.Birbirlerine asiri yakinlar.... Her firsatta sariliyorlar.Merve Gokhanla sariliyor.Ahmetle tokalasiyor..... Buradan anlasiliyor aralarinda bir sey oldugu ...Esra Erolla Evlen Benimle yaptın sen programı.
Sahra Turabiye aşıq.
Bence şu an 6 kişiden en güçlüsü Merve. Oyunlarda da zaten açık şekilde görüldü bu.gökhan ahmet merve üçlüsü müthiş bi grup olmuşlar gerçekten
ahmet sakat oynamıyor ona niye sarılsınOlabilir.Ama % 99.99 Merveyle Gokhan arasinda birsey var.Adada neler neler oluyor bunlarin arasinda.Birbirlerine asiri yakinlar.... Her firsatta sariliyorlar.Merve Gokhanla sariliyor.Ahmetle tokalasiyor..... Buradan anlasiliyor aralarinda bir sey oldugu ...
gökhan daha iyi abartma o kadarBence şu an 6 kişiden en güçlüsü Merve. Oyunlarda da zaten açık şekilde görüldü bu.
Gökhan söylediğin gibi çok efendi birisi, sakin. Ama atışlarda çok acele ediyor hemen kayebeceğiz diye bu yüzden atışlarda başarısız oldu. Merve de aynısını yaptı ama sonlara doğru. Son sayı iyice yük bindirdi hepsinin omuzlarına.
Ahmet de çok başarılı oyuncu. O oynasaydı belki fark daha da açılırdı.
Ama şu kesin. Eğer Gönüllülerden birisi elenirse Yiğit, ünlülerden de Ahmet gider gibi...
Gökhan Sahraya yenildi, Merve Sahrayı yendi.ahmet sakat oynamıyor ona niye sarılsınben bişey olduğunu sanmam ama olur mu olur
gökhan keser yakışıklı adam zaten tartışmaya gerek yok
merve de güzel fiziği süper
gökhan daha iyi abartma o kadarmerve ama kızlardan açık ara 1 numara
Derse döneyim o zaman.Evet bitti.Cumartesi günleri tek oyun olur yarın 2 oyun var.
Yok abi aralarinda kesin birsey var herseyde yanyanalar.Ben Acunun yerinde olaydim hep bunlari gozlerdim.Adada neler neler yapmislardir.....ahmet sakat oynamıyor ona niye sarılsınben bişey olduğunu sanmam ama olur mu olur
gökhan keser yakışıklı adam zaten tartışmaya gerek yok
merve de güzel fiziği süper
gökhan daha iyi abartma o kadarmerve ama kızlardan açık ara 1 numara
nebiçim isim o öyleee sırf ismi yüzünden bile oklavayı vurabilirdim evetturabi nasıl sesler çıkarıyor sanırsın @Çiğdem- oklavasıyla vuruyor çocuğa
Aynen ben olsam senin gibi uzakta dururdum zaten izleyemedim o sahneyiyuhh yılan seviyolarahmet benim gibi ben olsam 100 metre geride dururdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?