Sen yap bro birde6.olmuşum iyi ama konu silinmesin
ne dansı la spor hocası değilmi bu
değil
spor diye yaptıklarına göre sporPlates spor mu:Bildiğin dans.
yav he heYapmazsın değil
YA-PA-MAZ-SIN ! 😎😎
İneklerde uçuyor canım 😉spor diye yaptıklarına göre spor
yav he he
He he...
yav he he diyorum sizeİneklerde uçuyor canım 😉
Başka bişi demeyi bilmediğinden diyosunyav he he diyorum size
Ağa hala tartışıyonmu burda gittim geldim siz gine tartışıyonuzyav he he diyorum size
sen öyle sanBaşka bişi demeyi bilmediğinden diyosun
napıyım aga susmuyorlar kiAğa hala tartışıyonmu burda gittim geldim siz gine tartışıyonuz
Susma sustukça sıra sana geleceksen öyle san
napıyım aga susmuyorlar ki
susarsınız elbetSusma sustukça sıra sana gelecek
Susmayız biz
SUSMUYCAZ !susarsınız elbet
turabi adam değil bu belli zaten hiç boşuna savunma onu bana oy potansiyeli de kesinlikle acun karışmazsa şampiyon olamaz bu kesin birşeySUSMUYCAZ !
TURABİ İÇİN STRİPÇİ LAFINI BELLEMİŞ DURUYOSUNUZ ! BAŞKA BİŞİ BİLDİĞİNİZ YOK ! AYNI ŞEYDE KALDINIZ BAŞKA DİYECEK BİŞİ BULAMIYOSUNUZ ! AYIPTIR GERÇEKTEN ! BİZ OY POTANSİYELİMİZİ BİLİYORUZ ŞAMPİYON TURABİ OLACAK ! 😉
Turabiyi neden sevmiyosunuz ? Kıskanıyoruz !turabi adam değil bu belli zaten hiç boşuna savunma onu bana oy potansiyeli de kesinlikle acun karışmazsa şampiyon olamaz bu kesin birşey
Turabi gibi herkes orda eşşek gibi yarışıyor, ter döküyor. Madem dizide kazanacaktı niye gelsin o terleri döksün? Hepsi orda büyük mücadele veriyor.Turabiyi neden sevmiyosunuz ? Kıskanıyoruz !
Turabiyi neden işiyle yargılıyosunuz? Başka yargılancak bir durumu yok !
Turabi neden herkesle kavga ediyor? Turabi kimseyle kavga etmiyor ! Kavga edecek adam yok!
Kim kazanmalı? ADAM kazanmalı , Turabinin bu paraya ihtiyacı var ! Gökhan dizide oynar kazanır kesinlikle TURABİ kazanmalı !
İNADINA TURABİ, İNADINA ŞAMPİYON ! 😉
Hainlerin verecek cevabını ben PERŞEMBE günü alıcam 😉Turabi gibi herkes orda eşşek gibi yarışıyor, ter döküyor. Madem dizide kazanacaktı niye gelsin o terleri döksün? Hepsi orda büyük mücadele veriyor.
Turabinin acitasyonu değil de, yarışa bakılsın lütfen.
Turabi de 2 striptiz yapar kazanır parasını.
Bi şey sorucam. Serenay birinci olsaydı parasını Merve ile bölecekmiydi?Hainlerin verecek cevabını ben PERŞEMBE günü alıcam 😉
Halk hiçbir zaman SÖZÜNDE DURMAYANI birinci yapmaz ! Bilmem neymiş TAKIMI DÜŞÜNÜYORMUŞ ! SERENAY'ın birinci olmasını kıskanıyor hayatım boyunca SIRTINDAN VURAN BIÇAKÇI diye hatırlıycam ! Boşuna ümitlenmeyin MERVE birinci olamayacak ! HALK BUNA İZİN VERMİYCEK 😉
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?