Sen yap bro birde6.olmuşum iyi ama konu silinmesin
ne dansı la spor hocası değilmi bu
değil![]()
spor diye yaptıklarına göre sporPlates spor mu:Bildiğin dans.
![]()
yav he heYapmazsın değil
YA-PA-MAZ-SIN ! 😎😎
İneklerde uçuyor canım 😉spor diye yaptıklarına göre spor
yav he he![]()
He he...
yav he he diyorum sizeİneklerde uçuyor canım 😉
Başka bişi demeyi bilmediğinden diyosunyav he he diyorum size![]()
![]()
Ağa hala tartışıyonmu burda gittim geldim siz gine tartışıyonuzyav he he diyorum size![]()
![]()
sen öyle sanBaşka bişi demeyi bilmediğinden diyosun![]()
napıyım aga susmuyorlar kiAğa hala tartışıyonmu burda gittim geldim siz gine tartışıyonuz![]()
Susma sustukça sıra sana geleceksen öyle san
napıyım aga susmuyorlar ki![]()
susarsınız elbetSusma sustukça sıra sana gelecek
Susmayız biz![]()
SUSMUYCAZ !susarsınız elbet![]()
turabi adam değil bu belli zaten hiç boşuna savunma onu bana oy potansiyeli de kesinlikle acun karışmazsa şampiyon olamaz bu kesin birşeySUSMUYCAZ !
TURABİ İÇİN STRİPÇİ LAFINI BELLEMİŞ DURUYOSUNUZ ! BAŞKA BİŞİ BİLDİĞİNİZ YOK ! AYNI ŞEYDE KALDINIZ BAŞKA DİYECEK BİŞİ BULAMIYOSUNUZ ! AYIPTIR GERÇEKTEN ! BİZ OY POTANSİYELİMİZİ BİLİYORUZ ŞAMPİYON TURABİ OLACAK ! 😉
Turabiyi neden sevmiyosunuz ? Kıskanıyoruz !turabi adam değil bu belli zaten hiç boşuna savunma onu bana oy potansiyeli de kesinlikle acun karışmazsa şampiyon olamaz bu kesin birşey![]()
Turabi gibi herkes orda eşşek gibi yarışıyor, ter döküyor. Madem dizide kazanacaktı niye gelsin o terleri döksün? Hepsi orda büyük mücadele veriyor.Turabiyi neden sevmiyosunuz ? Kıskanıyoruz !
Turabiyi neden işiyle yargılıyosunuz? Başka yargılancak bir durumu yok !
Turabi neden herkesle kavga ediyor? Turabi kimseyle kavga etmiyor ! Kavga edecek adam yok!
Kim kazanmalı? ADAM kazanmalı , Turabinin bu paraya ihtiyacı var ! Gökhan dizide oynar kazanır kesinlikle TURABİ kazanmalı !
İNADINA TURABİ, İNADINA ŞAMPİYON ! 😉
Hainlerin verecek cevabını ben PERŞEMBE günü alıcam 😉Turabi gibi herkes orda eşşek gibi yarışıyor, ter döküyor. Madem dizide kazanacaktı niye gelsin o terleri döksün? Hepsi orda büyük mücadele veriyor.
Turabinin acitasyonu değil de, yarışa bakılsın lütfen.
Turabi de 2 striptiz yapar kazanır parasını.![]()
Bi şey sorucam. Serenay birinci olsaydı parasını Merve ile bölecekmiydi?Hainlerin verecek cevabını ben PERŞEMBE günü alıcam 😉
Halk hiçbir zaman SÖZÜNDE DURMAYANI birinci yapmaz ! Bilmem neymiş TAKIMI DÜŞÜNÜYORMUŞ ! SERENAY'ın birinci olmasını kıskanıyor hayatım boyunca SIRTINDAN VURAN BIÇAKÇI diye hatırlıycam ! Boşuna ümitlenmeyin MERVE birinci olamayacak ! HALK BUNA İZİN VERMİYCEK 😉