Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
susarsınız elbet :D
SUSMUYCAZ !
TURABİ İÇİN STRİPÇİ LAFINI BELLEMİŞ DURUYOSUNUZ ! BAŞKA BİŞİ BİLDİĞİNİZ YOK ! AYNI ŞEYDE KALDINIZ BAŞKA DİYECEK BİŞİ BULAMIYOSUNUZ ! AYIPTIR GERÇEKTEN ! BİZ OY POTANSİYELİMİZİ BİLİYORUZ ŞAMPİYON TURABİ OLACAK ! 😉

SUSMUYCAZ !
TURABİ İÇİN STRİPÇİ LAFINI BELLEMİŞ DURUYOSUNUZ ! BAŞKA BİŞİ BİLDİĞİNİZ YOK ! AYNI ŞEYDE KALDINIZ BAŞKA DİYECEK BİŞİ BULAMIYOSUNUZ ! AYIPTIR GERÇEKTEN ! BİZ OY POTANSİYELİMİZİ BİLİYORUZ ŞAMPİYON TURABİ OLACAK ! 😉
turabi adam değil bu belli zaten hiç boşuna savunma onu bana oy potansiyeli de kesinlikle acun karışmazsa şampiyon olamaz bu kesin birşey :D

turabi adam değil bu belli zaten hiç boşuna savunma onu bana oy potansiyeli de kesinlikle acun karışmazsa şampiyon olamaz bu kesin birşey :D
Turabiyi neden sevmiyosunuz ? Kıskanıyoruz !
Turabiyi neden işiyle yargılıyosunuz? Başka yargılancak bir durumu yok !
Turabi neden herkesle kavga ediyor? Turabi kimseyle kavga etmiyor ! Kavga edecek adam yok!
Kim kazanmalı? ADAM kazanmalı , Turabinin bu paraya ihtiyacı var ! Gökhan dizide oynar kazanır kesinlikle TURABİ kazanmalı !
İNADINA TURABİ, İNADINA ŞAMPİYON ! 😉

Turabiyi neden sevmiyosunuz ? Kıskanıyoruz !
Turabiyi neden işiyle yargılıyosunuz? Başka yargılancak bir durumu yok !
Turabi neden herkesle kavga ediyor? Turabi kimseyle kavga etmiyor ! Kavga edecek adam yok!
Kim kazanmalı? ADAM kazanmalı , Turabinin bu paraya ihtiyacı var ! Gökhan dizide oynar kazanır kesinlikle TURABİ kazanmalı !
İNADINA TURABİ, İNADINA ŞAMPİYON ! 😉
Turabi gibi herkes orda eşşek gibi yarışıyor, ter döküyor. Madem dizide kazanacaktı niye gelsin o terleri döksün? Hepsi orda büyük mücadele veriyor.

Turabinin acitasyonu değil de, yarışa bakılsın lütfen.

Turabi de 2 striptiz yapar kazanır parasını. :):)

Turabi gibi herkes orda eşşek gibi yarışıyor, ter döküyor. Madem dizide kazanacaktı niye gelsin o terleri döksün? Hepsi orda büyük mücadele veriyor.

Turabinin acitasyonu değil de, yarışa bakılsın lütfen.

Turabi de 2 striptiz yapar kazanır parasını. :):)
Hainlerin verecek cevabını ben PERŞEMBE günü alıcam 😉
Halk hiçbir zaman SÖZÜNDE DURMAYANI birinci yapmaz ! Bilmem neymiş TAKIMI DÜŞÜNÜYORMUŞ ! SERENAY'ın birinci olmasını kıskanıyor hayatım boyunca SIRTINDAN VURAN BIÇAKÇI diye hatırlıycam ! Boşuna ümitlenmeyin MERVE birinci olamayacak ! HALK BUNA İZİN VERMİYCEK 😉

Hainlerin verecek cevabını ben PERŞEMBE günü alıcam 😉
Halk hiçbir zaman SÖZÜNDE DURMAYANI birinci yapmaz ! Bilmem neymiş TAKIMI DÜŞÜNÜYORMUŞ ! SERENAY'ın birinci olmasını kıskanıyor hayatım boyunca SIRTINDAN VURAN BIÇAKÇI diye hatırlıycam ! Boşuna ümitlenmeyin MERVE birinci olamayacak ! HALK BUNA İZİN VERMİYCEK 😉
Bi şey sorucam. Serenay birinci olsaydı parasını Merve ile bölecekmiydi?

Burda arkadaşlık mı var güldüreyin beni. En iyi arkadaş olsalar bile bu gemide en sonda rakip olmak zorundalar.

Madem Serenay bu kadar saftı niye Tolganın ismini yazdı ki oylamaya? Hayır madem bu kadar saftı benim beynime bu fikri aşıladılar demeseydi. O zaman Merveye de aşıladılar.

Serenay önce Tolgayı sırtından vurup ismini yazmasaydı, örnek Ahmeti yazsaydı o zaman oylamaya Ahmet ile Tolga kalacaktı ve Serenay elenmeyecekti.

Ne yaptıysa kendi kendine yaptı. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...