duydukların kesin mi la ayrıca yiğit elenmesin sahra elensinDUR ÖZETLİYİM :
DUYDUKLARIM : GÖNÜLLÜLER KAZANDI , MERVE ELENDİ !
TAHMİNİM : ÜNLÜLER KAZANDI , YİĞİT ELENDİ !
duydukların kesin mi la ayrıca yiğit elenmesin sahra elensinDUR ÖZETLİYİM :
DUYDUKLARIM : GÖNÜLLÜLER KAZANDI , MERVE ELENDİ !
TAHMİNİM : ÜNLÜLER KAZANDI , YİĞİT ELENDİ !
O süper @sokak sanatiCUMARTESİ ÖDÜL ÜNLÜLERİN !
BİR FOTO DAHA BULDUM
@Bully , @ABAY_06 , @RevaN @eskici , @Maskeli Fedai , @sokak sanati , @yakup09Ekli dosyayı görüntüle 37171
Kesin değilduydukların kesin mi la ayrıca yiğit elenmesin sahra elensin
Merve de çok cevabını verdi Turabinin. Şu an Turabi ile kanka Sahra. Merve Turabiyi oyunda yenince ona da sempatin artar.turabi onu yazmayıp r yapınca o da avans babında sözler sarf ediyorolabilir yani
Bari sen Turabiye antilik yapmaMerve de çok cevabını verdi Turabinin. Şu an Turabi ile kanka Sahra. Merve Turabiyi oyunda yenince ona da sempatin artar.
İzlemedim herhalde Merve de çok ağzının payını verdi Kurabiye pardon Turabiye.
Başarılar ara ara gir ama ?Hafta sonu buradayım ayrın hukuk sınavım var ona bakıcam şu melun gidince.
olum sanki benle dalga geçiyormuşsun gibi bir hissiyatım var dalga geçme kötü olur bakKesin değil
Ya işte böyle dokunulmazlık daha önemli tabiBiliyorum tahminde ediyordum.Ödül çok ünlülerin işiydi zaten...
Başarılar ara ara gir ama ?
O bu kadar ukala ve kendini beğenmiş olmasaydı belki onu da desteklerdim. Ama oyunu iyi oynuyorsa sürekli kendini övmesine gerek yok.Bari sen Turabiye antilik yapma
Atarsa takas ona ağzının payını verir
Ünlüler kazanır inşallah.MİLLET NE KADAR DUYDUKLARIM ÖYLE OLSADA BENCE DOKUNULMAZLIK OYUNUNU ÜNLÜLER KAZANIYOR VE YİĞİT ELENİYOR
BEN GÖNÜLLÜLERİN KAZANDIĞINA KESİNLİKLE İNANMIYORUM
@ABAY_06 @eskici @Maskeli Fedai @Bully
Şimdi eski agresifliği falan yok amaO bu kadar ukala ve kendini beğenmiş olmasaydı belki onu da desteklerdim. Ama oyunu iyi oynuyorsa sürekli kendini övmesine gerek yok.
Ta ilk başlarda direkte durma yarışında, Turabi "uykum geliyor uyusam mı" diyip ukalalık yaptı ama Bernaya yenildi. O günden beri kendisinden hiç hoşlanmıyorum. Kendinden çok emin.
Aynen Sahra gitsinÜnlüler kazanır inşallah.Ama Yiğit değil Sahra gitsin.
İnş kazanamazlarÜnlüler kazanır inşallah.Ama Yiğit değil Sahra gitsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?