Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
survivor bitiyor ya ondan sordum
bu arada 15 dk sonramı aklına geldi cvp vermek :D
Sen sanki bana hemen cevap veriyon her zaman emin ol en hızlı cevap verenlerden biri benimdir :D

Siz yaparsanız ben de yaparım bi konuşma :D

ciddi birşey yok aga ama arada böyle sıkıntılar olur :D bu arada fragmanı izledim fragman fena aga :D
Aynen aga Merve Turabi'yi yiyecek gibi :D Ödül de ünlülerde bence. :Z

Sen sanki bana hemen cevap veriyon her zaman emin ol en hızlı cevap verenlerden biri benimdir :D

Siz yaparsanız ben de yaparım bi konuşma :D

Aynen aga Merve Turabi'yi yiyecek gibi :D Ödül de ünlülerde bence. :Z
olabilir aga mobilim tam anlayamadım tüm kapışmaları yarın daha detaylı izlerim ama ahmet oynamıyor galiba :D

Duygu da çok kötüledi onu her şey karşılıklı. :D
aslında bunların ikisi iyi anlaşıyordu , hatta bir ara aşık mı bunlar denildi
sonra çok net hatırlıyorum ipleri akın kopardı , tolga ile kavg ettikleri zaman akın duygunun kendisine hak vermesini istedi , duyguda ne tolgayı savundu ne akını , ortada olmayı seçti sonra düşman oldular 😱

aslında bunların ikisi iyi anlaşıyordu , hatta bir ara aşık mı bunlar denildi
sonra çok net hatırlıyorum ipleri akın kopardı , tolga ile kavg ettikleri zaman akın duygunun kendisine hak vermesini istedi , duyguda ne tolgayı savundu ne akını , ortada olmayı seçti sonra düşman oldular 😱
Duygu da Akın'a hak verseymiş. :D Zaten eğer Akın'la anlaşabilselerdi karşı adaya ikisi değil Tolga giderdi böylece ünlüler daha avantajlı konuma gelebilirdi. :)

aslında sahranın yerine yiğiti oynatabilirdiler ama kızların oynaması zorunlu galiba o yüzden yiğit oynamıyor galiba
Belki de Ahmet sakatlığından dolayı oynayamayacak durumda olduğu için kızların erkeklerle oynaması kuralı gelmiştir. :D

Duygu da Akın'a hak verseymiş. :D Zaten eğer Akın'la anlaşabilselerdi karşı adaya ikisi değil Tolga giderdi böylece ünlüler daha avantajlı konuma gelebilirdi. :)
akın beyde duyguya bu kadar düşman olmasaymış :D
akın kendisi ile bile dedi olayları büyütüyorum diye , buda onun yaptığı hatalardan birisi

Belki de Ahmet sakatlığından dolayı oynayamayacak durumda olduğu için kızların erkeklerle oynaması kuralı gelmiştir. :D
olabilir ama kızlar erkeklerle elbet oynayacaktı bireysele döndüğünde falan oynacaktı ama erkene almış olabilirler iyi de olmuş :D

evt bencede :)
hatta duygunu anlattığına göre akın duyguya çiçek vermiş ,sen bu adanın çiçeğisin filan demiş , hatta diyormuş ki ben duygunun tabağından yerim demiş , neler dönüyor habemiz yok :A
Sonunu getirememişler maalesef. :A

olabilir ama kızlar erkeklerle elbet oynayacaktı bireysele döndüğünde falan oynacaktı ama erkene almış olabilirler iyi de olmuş :D
Evet ama ben şimdiye kadar hiçbir Survivor'da kızlarla erkeklerin parkur oyunlarında karşılıklı yarıştıklarını hatırlamıyorum. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...