Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şampiyon Turabi Gökhan varken zor olur

inşallah tolga elenir de ünlüler oyunlarda rahatlarlar ama ahmet sakatlanıyo of

Arkadasim tahmini yapan erkek suratli merve ben değil o dedi Gökhan 1.olmustur dedi Serom gitmeden önce eğer performansı dusunseydi hain şey Gokhani derdi ve Tolga giderdi diyorum bende anlatabilmişimdir İnşallah

inşallah tolga elenir de ünlüler oyunlarda rahatlarlar ama ahmet sakatlanıyo of
Bir şeyi yokmus yani önümüzdeki oyunlarda oynayabilirmis 🙂

ben ne diyorum merve tahmin etmiş sadece bilmiyor sonuçta ama serenayın kesin 1.liği var iyi ama sms sonucunu bilmediği yarışmacıyı riske atmak mı mantıklı yoksa kötü ama sms sonucu bildiği yarışmacıyı riske atmak mı hangisi sence

Yalniz su an bahsettiğimiz kişi Serenay mervenin iki hafta öncesinden iyi ki sen birinci oldun erkek egosunu yiktin bende birinci olsam seni asla soylmem diyordu ne değişti fazla söze gerek yok bence karaktersiz iğrenç bir insan bu kadar net . sonuna kadar Haksiz herkesde öyle düşünüyor [HASHTAG]#millikazikcimerveaydin[/HASHTAG] kiskanc kinci 🙂

ne değişti biliyor musun survivorun kuralları çok değişti kötü yarışıyor diye rahatça söyleyeceği ahmet performansını zirveye taşıdı serenaya tek rakip sahra kaldı hep onu yendi dokunulmazlığın kaybedilme sebebi oldu gibi gibi çok şey var sonuçta bu bir yarışma yani savaş savaşta herşey mübahtır bunu bilirmisin acaba ayrıca sen bu kadar laf atıyorsunda merve elenince serenayla barışıcaklar bunu biliyor musun acaba

Sen çok güzel yaziyosun hangi kafayi kullaniyosan artik😀 Serenay mi merveyle konuşacak Yuh ya salla salla sadece Seromun içinde kin yok aralarindaki tek fark Serenay İNSAN 🙂 konuşmam araya mesafe koyarim dedi bizzat hayrani olarak biliyorum 🙂 gulduruyosun

ben şimdi belki serenayı kötülüyorum ama sen benim kadar fanı olmazsın diyorum bak barışacaklar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...