Şaka yaparda insan sonuna bir gülücük koyarYav şaka yapıyor arkadaş![]()
Şaka yaparda insan sonuna bir gülücük koyarYav şaka yapıyor arkadaş![]()
ya çok saol kardeşim şaka yaptım diyorum hala anlamadım diyorbiseyini konusmuyorsunuz be kardesim konuyu uzatan sensin ... @china_shangai abi öyle takilarak yorum yapmis sen halen anlamadim anlamadim deyip uzatiyorsunkötü bisey demedi merak etme
![]()
O smile koymazŞaka yaparda insan sonuna bir gülücük koyarSanki adam öldürmüşümde hesap sorar gibi söylüyor onu anlamadım
Sonuna gülücük yoksa senin gibi yada bully gibi eskici gibi şaka anlamında anlarım zaten !
Şaka da burda nasıl şaka onu da anlamış değilimO smile koymaz![]()
tamam arkadsşım sonunda gülücükte koyarız ama ben sana şakaydı diyorum sen hala anlamadım diyorsunŞaka yaparda insan sonuna bir gülücük koyarSanki adam öldürmüşümde hesap sorar gibi söylüyor onu anlamadım
Sonuna gülücük yoksa senin gibi yada bully gibi eskici gibi şaka anlamında anlarım zaten !
Yav işte takılıyor adamŞaka da burda nasıl şaka onu da anlamış değilimNeyse kapa konuyu gitsin
![]()
Tamam sorun yoktamam arkadsşım sonunda gülücükte koyarız ama ben sana şakaydı diyorum sen hala anlamadım diyorsun
yiğitin resmini koymuşşsun ,başka adam mı bulamadınTamam sorun yokBenim anlamadığım nokta burdaki şaka anlamı nerde onu diyorum
Neyse tamam kardeşim sorun yok
Gülücük koysaydın zaten anlardım burdakilerle hep gülücüklü konuşuyoruz
![]()
yiğitin resmini koymuşşsun ,başka adam mı bulamadınTamam sorun yokBenim anlamadığım nokta burdaki şaka anlamı nerde onu diyorum
Neyse tamam kardeşim sorun yok
Gülücük koysaydın zaten anlardım burdakilerle hep gülücüklü konuşuyoruz
![]()
Başka adam yokkiyiğitin resmini koymuşşsun ,başka adam mı bulamadın
yiğitin resmini koymuşşsun ,başka adam mı bulamadın![]()
Bence sen hic konusma 🙂 sen yazdikca yazdin senaryo yu diyecek bir şey bulamıyorum sana hatta guleyim birazistatistiklere bak bakalım serenay kaçıncı karşı tarafta tek sahra kaldı ve sero en kötü kız oldu merve ahmet deseydi â elenseydi ünlüler geçün ki dokunulazlığı da kaybetseydi bunu da kaybetseydi kalsaydı 2 kişi bugüne kadar hep daha iyi olan hakeden ünlüler tamamen bitseydi gönüllüler yarışmayı kazansaydı ama serenay elenmeseydi zaten sizin tek derdiniz bu diyecek birşey yok yani en kötü olanı söylemek haksızlıkmış bırakın allah aşkına ya daha diyecek sözüm yok inşallah bundan sonra yarışmayı herşeyiyle hakeden gökhan kazanır bu kadar
bence sen hiç konuşma komik oluyor ben sana güleyim birazBence sen hic konusma 🙂 sen yazdikca yazdin senaryo yu diyecek bir şey bulamıyorum sana hatta guleyim birazGokhani deseydi o zaman performansı dusunuyosa erkek hain şey tolga direkt gidecekti bilerek demedi disindaki kin görüntüsü içine vurduğu için Serenay`i söyledi he bir de kiskanclik var tabi neden Serenay birinci oldu bu benim tek rakibim nasıl olsa Sahrayi sevmiyorlar Serenay`dan kurtulmam lazim dedi ve plani tuttu ama Bilmiyor ki tüm Türk milleti nefret ediyor ondan ki hic bir zaman ilk 3`e giremedi erkek fatma. gidecek işte hadi yallah [HASHTAG]#millikazikcimerveaydin[/HASHTAG] 😀
ne diyon olum
Tartışmayın bir yarışma içinbence sen hiç konuşma komik oluyor ben sana güleyim birazgökhanın tolgayı geçtiğini sen bile bilemezken o nerden bilecek acaba risk almadı işte tabiki de haksız yönleri vardır ama en mantıklı olanı yaptı
ne diyon olum
sorun yok zaten merak etmeTartışmayın bir yarışma içinyarın birgün biticek kalıcaz yine biz bize
![]()
Ondan 2 hafta öncesinden bence Gökhan SMS`te birinci olmuştur diye bir tahminde bulundu değil mi 😀 önce survivor`ı izle sonra gel konusalimbence sen hiç konuşma komik oluyor ben sana güleyim birazgökhanın tolgayı geçtiğini sen bile bilemezken o nerden bilecek acaba risk almadı işte tabiki de haksız yönleri vardır ama en mantıklı olanı yaptı
ne diyon olum
Yok guluyorum zaten arkadas cok iyi hikaye yaziyor 😀
Uğraşıyorum isteGittim geldim karıştırmışsınız ortalığı devam edin devam.![]()
tahminlerle gelme bana gökhan ne zaman 1.oldu hiç ama tolga oldu serenayda oldu bence sen hikaye yazıyorsun peki tamam diyelim ki senin dediğin gibi olsun kazık attı ama sonuçta serenay demese şu anda ünlüler takım bu kadroda olur muydu hayır ne olursa olsun sonuçta merve mantıklı ve doğru olanı yaptı bu bir gerçek önemli olanda bu herşey belli hakedende etmeyende kim elenirse elensin hakeden belli tolga kalırsa artık haketmeden şampiyonluğa kadar giderOndan 2 hafta öncesinden bence Gökhan SMS`te birinci olmuştur diye bir tahminde bulundu değil mi 😀 önce survivor`ı izle sonra gel konusalimGökhan`nin oy potansiyelini oradaki herkes biliyor🙂 [HASHTAG]#millikazkicimerveaydin[/HASHTAG] hain ve pis beyni ile düşündü ve Serenay `ıma muhteşem bir oyun oynadı tuttu ama kendi ateşini söndürdü erkek fatma 😀 iyi oldu dönünce o kadar küfür ve hakareti yiyince gülmekten patlayacagim 😀
Yok guluyorum zaten arkadas cok iyi hikaye yaziyor 😀