Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sözünden donmuş sonuna kadar gideceğiz demiş bende sana bunu hatirlatirim zaten Seromun performansı için söylemedi icindeki iğrenç hirs ve kiskancliktan söyledi bu kadar basit ve net.
ya ne alakası var ahmetle gökhanı söylese onlara çok haksızlık olurdu kötü olanı söyledi bu kadar basit final için çok önemliydi o karar ama şimdi yine ünlüler bitecek tolgayla yapamazlar çünkü

ya ne alakası var ahmetle gökhanı söylese onlara çok haksızlık olurdu kötü olanı söyledi bu kadar basit final için çok önemliydi o karar ama şimdi yine ünlüler bitecek tolgayla yapamazlar çünkü
Sen çok kör ve katı düşünüyosun. Hem öyle bir diyorsun ki sanirsin Serenay çok kotu gayet de mükemmel yarisiyordu hakkini vere vere yarisiyodu 🙂 Tüm Turkiye`nin kalbini kazandı önemli olan da bu zaten 🙂 Merve`yi dönüşte pankartlarla karsilayacaklar [HASHTAG]#millikazikcimerveaydin[/HASHTAG] diye en azindan Seroma boyle bir şey olmadi. Herkes her şeyin farkında erkek fatma bastan sona dibine kadar HAKSIZ.

uzatma istersen kimsede suç yok tamam yanlış anlama olmuş
Bişi yok zaten ? Anlamadım ben noldu bir anda bişiler dedin sonra yanlış anlama falan ? Ben geçipte burdan kimsenin konuşmalarını alıp face falan atmadım o kadar düşmedim birincisi !
ikinciside orda paylaşılmış bişiyi burdakilere gösteriyorum hiçbir yanlış anlaşılacak kötü bir durum yok burda nerde art niyet aradın ne demek istedin çok merak ediyorum ? (b)

Sen çok kör ve katı düşünüyosun. Hem öyle bir diyorsun ki sanirsin Serenay çok kotu gayet de mükemmel yarisiyordu hakkini vere vere yarisiyodu 🙂 Tüm Turkiye`nin kalbini kazandı önemli olan da bu zaten 🙂 Merve`yi dönüşte pankartlarla karsilayacaklar [HASHTAG]#millikazikcimerveaydin[/HASHTAG] diye en azindan Seroma boyle bir şey olmadi. Herkes her şeyin farkında erkek fatma bastan sona dibine kadar HAKSIZ.
Evet bende bugün duydum :D Merve elenince sero fanları havaalanında karşılayacakmış :D

Bişi yok zaten ? Anlamadım ben noldu bir anda bişiler dedin sonra yanlış anlama falan ? Ben geçipte burdan kimsenin konuşmalarını alıp face falan atmadım o kadar düşmedim birincisi !
ikinciside orda paylaşılmış bişiyi burdakilere gösteriyorum hiçbir yanlış anlaşılacak kötü bir durum yok burda nerde art niyet aradın ne demek istedin çok merak ediyorum ? (b)
ya senlik olay yok senin vasıtanla herkes facebookta çıkmış biraz da espiri katarak şöhret olmuş dedim yoksa senin o niyetle yaptığını asla kasttetmedim

Evet bende bugün duydum :D Merve elenince sero fanları havaalanında karşılayacakmış :D
Evet 🙂. Ben gidebilirsem plan yapıyorum bakalim İnşallah gidicem bayagi kişi gidecek rezil edicez haini İNSALLAH 🙂

istatistiklere bak bakalım serenay kaçıncı karşı tarafta tek sahra kaldı ve sero en kötü kız oldu merve ahmet deseydi ahmet elenseydi ünlüler geçün ki dokunulazlığı da kaybetseydi bunu da kaybetseydi kalsaydı 2 kişi bugüne kadar hep daha iyi olan hakeden ünlüler tamamen bitseydi gönüllüler yarışmayı kazansaydı ama serenay elenmeseydi zaten sizin tek derdiniz bu diyecek birşey yok yani en kötü olanı söylemek haksızlıkmış bırakın allah aşkına ya daha diyecek sözüm yok inşallah bundan sonra yarışmayı herşeyiyle hakeden gökhan kazanır bu kadar

Tamamada burdakilere söyledim ne var bunda onu anlamıyorum bana bu bir anlatırsan ? Bunun neyini konuşuyoruz ?? 😵
biseyini konusmuyorsunuz be kardesim konuyu uzatan sensin ... @china_shangai abi öyle takilarak yorum yapmis sen halen anlamadim anlamadim deyip uzatiyorsun :) kötü bisey demedi merak etme :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...