- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 859
BİLİYORUM ARKADAŞIM SENİN KOYMADIĞINI SEN ORADAN NAKİL YAPIYORSUNo fotoğrafları ben koymadım 😉
bilip bilmeden yorum yapanlar yüzünden gelişemiyoruz![]()
BİLİYORUM ARKADAŞIM SENİN KOYMADIĞINI SEN ORADAN NAKİL YAPIYORSUNo fotoğrafları ben koymadım 😉
bilip bilmeden yorum yapanlar yüzünden gelişemiyoruz![]()
ya ne alakası var ahmetle gökhanı söylese onlara çok haksızlık olurdu kötü olanı söyledi bu kadar basit final için çok önemliydi o karar ama şimdi yine ünlüler bitecek tolgayla yapamazlar çünküSözünden donmuş sonuna kadar gideceğiz demiş bende sana bunu hatirlatirim zaten Seromun performansı için söylemedi icindeki iğrenç hirs ve kiskancliktan söyledi bu kadar basit ve net.
Gösteriyorum burdakilere ne var bundaBİLİYORUM ARKADAŞIM SENİN KOYMADIĞINI SEN ORADAN NAKİL YAPIYORSUN
Abi bunda benim suçum ne ben mi dedimBİLİYORUM ARKADAŞIM SENİN KOYMADIĞINI SEN ORADAN NAKİL YAPIYORSUN
Gösteriyorum burdakilere ne var bundaya biliyorum suçun yok biraz sakin ol lütfen
yok ya espiri yapıyoruz problem yokAbi bunda benim suçum ne ben mi dedim![]()
Turabi şov var bugünyok ya espiri yapıyoruz problem yok
Takılıyor iştesuçuyum yoksa neyi konuşuyoz onu anlamadım ben ?
uzatma istersen kimsede suç yok tamam yanlış anlama olmuşsuçuyum yoksa neyi konuşuyoz onu anlamadım ben ?
Sen çok kör ve katı düşünüyosun. Hem öyle bir diyorsun ki sanirsin Serenay çok kotu gayet de mükemmel yarisiyordu hakkini vere vere yarisiyodu 🙂 Tüm Turkiye`nin kalbini kazandı önemli olan da bu zaten 🙂 Merve`yi dönüşte pankartlarla karsilayacaklar [HASHTAG]#millikazikcimerveaydin[/HASHTAG] diye en azindan Seroma boyle bir şey olmadi. Herkes her şeyin farkında erkek fatma bastan sona dibine kadar HAKSIZ.ya ne alakası var ahmetle gökhanı söylese onlara çok haksızlık olurdu kötü olanı söyledi bu kadar basit final için çok önemliydi o karar ama şimdi yine ünlüler bitecek tolgayla yapamazlar çünkü
Bişi yok zaten ? Anlamadım ben noldu bir anda bişiler dedin sonra yanlış anlama falan ? Ben geçipte burdan kimsenin konuşmalarını alıp face falan atmadım o kadar düşmedim birincisi !uzatma istersen kimsede suç yok tamam yanlış anlama olmuş
Evet bende bugün duydumSen çok kör ve katı düşünüyosun. Hem öyle bir diyorsun ki sanirsin Serenay çok kotu gayet de mükemmel yarisiyordu hakkini vere vere yarisiyodu 🙂 Tüm Turkiye`nin kalbini kazandı önemli olan da bu zaten 🙂 Merve`yi dönüşte pankartlarla karsilayacaklar [HASHTAG]#millikazikcimerveaydin[/HASHTAG] diye en azindan Seroma boyle bir şey olmadi. Herkes her şeyin farkında erkek fatma bastan sona dibine kadar HAKSIZ.
ya senlik olay yok senin vasıtanla herkes facebookta çıkmış biraz da espiri katarak şöhret olmuş dedim yoksa senin o niyetle yaptığını asla kasttetmedimBişi yok zaten ? Anlamadım ben noldu bir anda bişiler dedin sonra yanlış anlama falan ? Ben geçipte burdan kimsenin konuşmalarını alıp face falan atmadım o kadar düşmedim birincisi !
ikinciside orda paylaşılmış bişiyi burdakilere gösteriyorum hiçbir yanlış anlaşılacak kötü bir durum yok burda nerde art niyet aradın ne demek istedin çok merak ediyorum ?![]()
Benim vasıtamla çıkmış derken ?ya senlik olay yok senin vasıtanla herkes facebookta çıkmış biraz da espiri katarak şöhret olmuş dedim yoksa senin o niyetle yaptığını asla kasttetmedim
Evet 🙂. Ben gidebilirsem plan yapıyorum bakalim İnşallah gidicem bayagi kişi gidecek rezil edicez haini İNSALLAH 🙂Bişi yok zaten ? Anlamadım ben noldu bir anda bişiler dedin sonra yanlış anlama falan ? Ben geçipte burdan kimsenin konuşmalarını alıp face falan atmadım o kadar düşmedim birincisi !
ikinciside orda paylaşılmış bişiyi burdakilere gösteriyorum hiçbir yanlış anlaşılacak kötü bir durum yok burda nerde art niyet aradın ne demek istedin çok merak ediyorum ?
Evet bende bugün duydumMerve elenince sero fanları havaalanında karşılayacakmış
![]()
yani orada çıkan haberi foruma aktardın demek istedimBenim vasıtamla çıkmış derken ?
Kesin mi değil miEvet 🙂. Ben gidebilirsem plan yapıyorum bakalim İnşallah gidicem bayagi kişi gidecek rezil edicez haini İNSALLAH 🙂
500. sayfaya özel konuya en çok mesaj yazan isimler:
Tamamada burdakilere söyledim ne var bunda onu anlamıyorum bana bu bir anlatırsan ? Bunun neyini konuşuyoruz ?? 😵yani orada çıkan haberi foruma aktardın demek istedim
Yav şaka yapıyor arkadaşTamamada burdakilere söyledim ne var bunda onu anlamıyorum bana bu bir anlatırsan ? Bunun neyini konuşuyoruz ?? 😵
istatistiklere bak bakalım serenay kaçıncı karşı tarafta tek sahra kaldı ve sero en kötü kız oldu merve ahmet deseydi ahmet elenseydi ünlüler geçün ki dokunulazlığı da kaybetseydi bunu da kaybetseydi kalsaydı 2 kişi bugüne kadar hep daha iyi olan hakeden ünlüler tamamen bitseydi gönüllüler yarışmayı kazansaydı ama serenay elenmeseydi zaten sizin tek derdiniz bu diyecek birşey yok yani en kötü olanı söylemek haksızlıkmış bırakın allah aşkına ya daha diyecek sözüm yok inşallah bundan sonra yarışmayı herşeyiyle hakeden gökhan kazanır bu kadarSen çok kör ve katı düşünüyosun. Hem öyle bir diyorsun ki sanirsin Serenay çok kotu gayet de mükemmel yarisiyordu hakkini vere vere yarisiyodu 🙂 Tüm Turkiye`nin kalbini kazandı önemli olan da bu zaten 🙂 Merve`yi dönüşte pankartlarla karsilayacaklar [HASHTAG]#millikazikcimerveaydin[/HASHTAG] diye en azindan Seroma boyle bir şey olmadi. Herkes her şeyin farkında erkek fatma bastan sona dibine kadar HAKSIZ.
biseyini konusmuyorsunuz be kardesim konuyu uzatan sensin ... @china_shangai abi öyle takilarak yorum yapmis sen halen anlamadim anlamadim deyip uzatiyorsunTamamada burdakilere söyledim ne var bunda onu anlamıyorum bana bu bir anlatırsan ? Bunun neyini konuşuyoruz ?? 😵