Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

O saydıklarının hepsi Turabi'nin özellikleri.

Eğer Tolga elenirse cidden Acun oyun oynamıştır buna bende inanırım.

acunda mantık aramamak gerek
hadi ordan be adam hakediyor işte bahane falan değil

Niye laa tüm söylediklerim ispatlı işte.
Akın zıtlaştı 3. olmuştu Yiğit zıtlaştı 1. oldu şimdide Sahra coşuyor Gökhan'da kesin bu sebeple yükselmiştir.

Ayrıca şuda var.Gökhan Turabi ile olan kavgasından önce hiçti neredeyse o kavga oldu bir dev oldu.

bilmiyorum ama merve kaybettikleri için mi ağlıyor yoksa kazandıkları için mi oarsını anlayamadım sen biliyormusun kimin kazandığını
Bilmiyorum ama ÜNLÜLER kazanmıştır diye tahmin ediyorum

Kazandıkları için ağlıyodur bence demekki ödül baya önemli gibi son iletişim sonuçta

alakası yok da öyleyse o zaman turabi de hep zıt gittiği için yüksek

Bilmiyorum ama ÜNLÜLER kazanmıştır diye tahmin ediyorum

Kazandıkları için ağlıyodur bence demekki ödül baya önemli gibi son iletişim sonuçta
hiç sevmiyorum şu iletişim oyunlarını

alakası yok da öyleyse o zaman turabi de hep zıt gittiği için yüksek

hiç sevmiyorum şu iletişim oyunlarını

Dediğim öylede anlaşılır.
Ama Turabi'ye zıt giden yükseldiği için bu dediğin çürüyor Turabi zıt gittiği için yükselmiş olsaydı Yiğit olayındada yükselirdi.

Dediğim öylede anlaşılır.
Ama Turabi'ye zıt giden yükseldiği için bu dediğin çürüyor Turabi zıt gittiği için yükselmiş olsaydı Yiğit olayındada yükselirdi.
o zaman senin dediklerinde çürüyor yani kısacası acun bu ne yapacağı hiç belli olmaz

o zaman senin dediklerinde çürüyor yani kısacası acun bu ne yapacağı hiç belli olmaz

Yooo benim dediğim çürümüyor.
baksana Turabi'ye zıt giden yükseliyor turabi'nin zıt gittiği yükseliyor ama Turabi'nin zıt gitmesi yükselmiyor Turabi'yi neyse baya denişik oldu.

Acun Melunu oyun oynamış mı oynamamış mı görücez.

turabiye zıt giden yükseliyorsa turabinin düşmesi lazım işte burda da devreye yine acun giriyor

aynen bende
Yemek versinler daha iyi
aynen ya ama yarışmacılar bu ödülleri daha çok önemsiyor uyuz oluyorum

turabiye zıt giden yükseliyorsa turabinin düşmesi lazım işte burda da devreye yine acun giriyor

aynen ya ama yarışmacılar bu ödülleri daha çok önemsiyor uyuz oluyorum

Ama dediğim Turabi'nin zıt düşeninin yükselmesi bu durumda Turabi oy kaybetmez ki.Nasıl düşecek.
Ama Acun'un girdiği doğru.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...