Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar Dominik Çekimleri bitti. Bir sayfadan aldığım habere görede 4 saatlik araştırma sonucunda ilk finalisti öğrendim :D Ben fazla sevmesemde KESİN olarak son dörtten birisi GÖKHAN KESER olmuş :D Otelde bekletiliyorlarmış :D Diğer isimleride araştırıyım :D İnş bulursam ilk sizle paylaşacağım yine :oley:
@eskici , @Maskeli Fedai , @ABAY_06 , @sokak sanati , @Bully
nihayet söyledin ya gökhan olması iyi diğerlerini de bul :D

Bu sölediklerim 4 finalistler varya kıbrıs için onlar fazla oynamaya yapcağını sanmıyorum Merve yada Yiğit değişebilir sence mantıklı değilmi @eskici ağa nası tahminlerim ?

Yeni hatırladım :F
güzel tahmin bence de böyle olabilir

Son düzenleme:
Arkadaşlar Dominik Çekimleri bitti. Bir sayfadan aldığım habere görede 4 saatlik araştırma sonucunda ilk finalisti öğrendim :D Ben fazla sevmesemde KESİN olarak son dörtten birisi GÖKHAN KESER olmuş :D Otelde bekletiliyorlarmış :D Diğer isimleride araştırıyım :D İnş bulursam ilk sizle paylaşacağım yine :oley:
@eskici , @Maskeli Fedai , @ABAY_06 , @sokak sanati , @Bully
Az çok tahmin ediyorduk zaten. :D Diğer isimler de Yiğit, Turabi ve Sahra olur gibi. Küçük bir ihtimal de Tolga Karel.

Tahminler :D
ÖDÜL=)GÖNÜLLÜLERİN
DOKUNULMAZLIK=)GÖNÜLLÜLERİN
ELENEN İSİM =) TOLGA KAREL :D

olamaz sms te bence 5.sıradadır
Bekleyip görelim Yiğit'i geçmişti bir sms'te. Bence finalde olmayı hak ediyor her ne kadar sevmediğim huyları olsa da. Mesela Tolga Karel zerre kadar hak etmiyor finali inşallah finalde olamaz.

Turbo gökhanı açık ara ezdi :D ahahaah :D GÖNÜLLÜLER 1 - 0 ÜNLÜLER <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...