Frekanslar karıştı ne diyonBilmiyoruz sanki seni.![]()
Frekanslar karıştı ne diyonBilmiyoruz sanki seni.![]()
Geçen yıl yine bu adam bana son 4 ü söyledi ve gerçekten bilmiştiGökhan zaten havada karada finalist süpriz değil bu süpriz bir isim yokmu![]()
Frekanslar karıştı ne diyon![]()
Turabiyi sordum onaTurabi ve Gökhan garanti zaten.3. ve 4. isimde biri ünlülerden diğeri gönüllülerden olacak onu hissediyorum.![]()
Turabiyi sordum onaOnu bulursa söylesin
İnş öyle olur
Gökhan kesinleşti artık
![]()
aynenAz çok biliniyor zaten Gökhan elemelerde elenmezse fena rekabet olacak gibi.![]()
Bilmiyorum onuŞu 3. ve 4. bireyselde elenecek değil mi.![]()
nihayet söyledin ya gökhan olması iyi diğerlerini de bulArkadaşlar Dominik Çekimleri bitti. Bir sayfadan aldığım habere görede 4 saatlik araştırma sonucunda ilk finalisti öğrendimBen fazla sevmesemde KESİN olarak son dörtten birisi GÖKHAN KESER olmuş
Otelde bekletiliyorlarmış
Diğer isimleride araştırıyım
İnş bulursam ilk sizle paylaşacağım yine
@eskici , @Maskeli Fedai , @ABAY_06 , @sokak sanati , @Bully
güzel tahmin bence de böyle olabilirBu sölediklerim 4 finalistler varya kıbrıs için onlar fazla oynamaya yapcağını sanmıyorum Merve yada Yiğit değişebilir sence mantıklı değilmi @eskici ağa nası tahminlerim ?
Yeni hatırladım![]()
Az çok tahmin ediyorduk zaten.Arkadaşlar Dominik Çekimleri bitti. Bir sayfadan aldığım habere görede 4 saatlik araştırma sonucunda ilk finalisti öğrendimBen fazla sevmesemde KESİN olarak son dörtten birisi GÖKHAN KESER olmuş
Otelde bekletiliyorlarmış
Diğer isimleride araştırıyım
İnş bulursam ilk sizle paylaşacağım yine
@eskici , @Maskeli Fedai , @ABAY_06 , @sokak sanati , @Bully
Kalabilir niye kalmasın bence Merve ile Ahmet'ten daha çok sms alma şansı yüksek Tolga'dan da daha çok sms almış olabilir.sahra finale kalamaz bence
olamaz sms te bence 5.sıradadırKalabilir niye kalmasın bence Merve ile Ahmet'ten daha çok sms alma şansı yüksek Tolga'dan da daha çok sms almış olabilir.
Bekleyip görelim Yiğit'i geçmişti bir sms'te. Bence finalde olmayı hak ediyor her ne kadar sevmediğim huyları olsa da. Mesela Tolga Karel zerre kadar hak etmiyor finali inşallah finalde olamaz.olamaz sms te bence 5.sıradadır