la hani kesindi dalga mı geçiyon benleKesin değil ama bizde
Niye kesiyim?Espriydi neyse
Tahminim tutacaktır güveniyorum
![]()
la hani kesindi dalga mı geçiyon benleKesin değil ama bizde
Niye kesiyim?Espriydi neyse
Tahminim tutacaktır güveniyorum
![]()
Hayırla hani kesindi dalga mı geçiyon benle![]()
her zaman öyle mi olduHayırYa benim tahminim duyumlarım herkesin söylemi GÖNÜLLÜLER kazanmış yorumu
Ve bir tüyoda fragmanda kimi en son gösterirlerse o kazanmıştır dok. oyununu
Tüm doklar öyle oldu geçen hafta gökhan vardı ünlüler kazandı bu hafta turabi var
Bakalım akşam
![]()
eğer tolga elenirse ünlülerin en çok sms alan kişisi belli olacak tolgayı eleyen kişiTek gökhanla olacak iş bu zatenTolga Serenaydan fazla oy aldıysa aslında ünlülerin birincisi derdim bu yılki oylama çok değişik ve karışık
![]()
aynen öyleeğer tolga elenirse ünlülerin en çok sms alan kişisi belli olacak tolgayı eleyen kişi
yaniher zaman öyle mi oldu
Admin 10 dakika sonra girecek cevap atacak bana paylaşacağımFinalist kimm![]()
Bence Gökhan Turabi Ahmet Yiğit yada Merve ?yani
Admin 10 dakika sonra girecek cevap atacak bana paylaşacağım![]()
Siz kimsiniz loDokunulmazlık kesin bizde mi @Eray Güler .![]()
Bence Gökhan Turabi Ahmet Yiğit yada Merve ?
Siz kimsiniz lo![]()
Finalist gözdelerinden birileri zatenBence Gökhan Turabi Ahmet Yiğit yada Merve ?
Siz kimsiniz lo![]()
Bu sölediklerim 4 finalistler varya kıbrıs için onlar fazla oynamaya yapcağını sanmıyorum Merve yada Yiğit değişebilir sence mantıklı değilmi @eskici ağa nası tahminlerim ?Finalist gözdelerinden birileri zatengeriye kim kaldı
Bekleyin girdi admin cevap atmasını bekliyorum
![]()
Yeni hatırladımGönüllüler kot kafa.![]()
Ne öğrendin açıkla hemen meraklandırma ne oldu gine ne kaçırdık
AÇıkla
Bu sölediklerim 4 finalistler varya kıbrıs için onlar fazla oynamaya yapcağını sanmıyorum Merve yada Yiğit değişebilir sence mantıklı değilmi @eskici ağa nası tahminlerim ?
Yeni hatırladım![]()
Ne yok anamadım grip olmuşum hastayımMelunsun işte.😡Senin hiç yok yaa ona yan İsmailci.![]()
Ne yok anamadım grip olmuşum hastayım![]()
Gökhan zaten havada karada finalist süpriz değil bu süpriz bir isim yokmuArkadaşlar Dominik Çekimleri bitti. Bir sayfadan aldığım habere görede 4 saatlik araştırma sonucunda ilk finalisti öğrendimBen fazla sevmesemde KESİN olarak son dörtten birisi GÖKHAN KESER olmuş
Otelde bekletiliyorlarmış
Diğer isimleride araştırıyım
İnş bulursam ilk sizle paylaşacağım yine
@eskici , @Maskeli Fedai , @ABAY_06 , @sokak sanati , @Bully
Arkadaşlar Dominik Çekimleri bitti. Bir sayfadan aldığım habere görede 4 saatlik araştırma sonucunda ilk finalisti öğrendimBen fazla sevmesemde KESİN olarak son dörtten birisi GÖKHAN KESER olmuş
Otelde bekletiliyorlarmış
Diğer isimleride araştırıyım
İnş bulursam ilk sizle paylaşacağım yine
@eskici , @Maskeli Fedai , @ABAY_06 , @sokak sanati , @Bully