Yarın kaybeder inşallah çoğu oyunu.
Öyle göüzkmüyorYarın kaybeder inşallah çoğu oyunu.
Güzel güzel.Öyle göüzkmüyorama Tolga oynamıyor 😡
Kim olacak aga Turabi tabii ki.
aynen agaGüzel güzel.
Ama ikisinide gönüllüler kazanmış gibi gözüküyorGüzel güzel.
Nerden gözüküyor?Ama ikisinide gönüllüler kazanmış gibi gözüküyor
Bence de bireysele dönsün. Zaten 2 takımı da destekliyemiyorum.aynen agabence yarın ünlüler kazansında bireysel olsun artık sıktı takım oyunu
Bak şimdi dolunulmazlık oyunlarında kim en son konuşursa o takım kazanmış oluyor.En son Turabi konuştuğu için oyun bizdeNerden gözüküyor?
bireysel olsun ve herkes hakettiği yere kadar gitsin diye düşünüyorum benNerden gözüküyor?
Bence de bireysele dönsün. Zaten 2 takımı da destekliyemiyorum.
Oyunu gönüllüler kazandı bencebireysel olsun ve herkes hakettiği yere kadar gitsin diye düşünüyorum ben
Fragmanda Turabi Gökhan'a kaybediyor gibiydi.Bak şimdi dolunulmazlık oyunlarında kim en son konuşursa o takım kazanmış oluyor.En son Turabi konuştuğu için oyun bizde
olabilir ama ben bir an önce bireysele dönsün istiyorum o yüzden ünlüler kazansınOyunu gönüllüler kazandı bence
2 oyun oynayacaklar herkes rakibiyle kim 2 defa kazansa o kazanacakFragmanda Turabi Gökhan'a kaybediyor gibiydi.
Haxball yapıyormuşsunuz.2 oyun oynayacaklar herkes rakibiyle kim 2 defa kazansa o kazanacak
Pş melunu bir türlü gelmediHaxball yapıyormuşsunuz.
ÖDÜL KESİNLİKLE GÖNÜLLÜLERİN BUNDAN EMİNİM !Söylediğine göre 2'side bizde.
geldimmm artık@Harunnn60 yok bugün
sen nedense duyguyu sevmiyorsunBeddua etme melun
Duygu Bal bugün katıldığı bir programda Gökhan efendi bir çocuk dedi
en azından etmiş , akın hiç edemediDuygu Bal kırk yılın başında doğru bir laf etmiş @Harunnn60 duymasın.
Gökhana efendi dedi ama Turabiye adam gibi adam dedi yani seviyorumgeldimmm artık
sen nedense duyguyu sevmiyorsun
ayrıca bende turabiyi destekliyorum ama gidipte gökhanı kötüleyemem , çünkü adam efendi gerçekten
en azından etmiş , akın hiç edemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?