- Reaksiyon puanı
- 59,820
- Puanı
- 1,060
Aynen baya sallıyor bir şeyler kafadan.Turabi de atmada iyi![]()
Aynen baya sallıyor bir şeyler kafadan.Turabi de atmada iyi![]()
Melun onu demedim top atmayı dedimAynen baya sallıyor bir şeyler kafadan.![]()
Melun onu demedim top atmayı dedim![]()
4 te 4 yapacak adamım [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG]Top atmada çok iyi totoş.
![]()
Tüm beddualarım [HASHTAG]#hirboturabi[/HASHTAG] ile olacak inşallah çöker oyunlarda.4 te 4 yapacak adamım [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG]![]()
Beddua etme melunTüm beddualarım [HASHTAG]#hirboturabi[/HASHTAG] ile olacak inşallah çöker oyunlarda.![]()
Duygu Bal kırk yılın başında doğru bir laf etmiş @Harunnn60 duymasın.Beddua etme melun
Duygu Bal bugün katıldığı bir programda Gökhan efendi bir çocuk dedi![]()
Doğru demiş hemde tubonun yanından ayrılmayan biri demiş bunu ))Beddua etme melun
Duygu Bal bugün katıldığı bir programda Gökhan efendi bir çocuk dedi![]()
Gökhanın neyi efendi yaDuygu Bal kırk yılın başında doğru bir laf etmiş @Harunnn60 duymasın.![]()
Turabi için adam gibi adam dediDoğru demiş hemde tubonun yanından ayrılmayan biri demiş bunu ))
Turabi için dediğini biliyoruz zaten Gökhan için böyle demesi sizi şok etmiştir siz kötülemesini bekliyodunuzGökhanın neyi efendi ya
Turabi için adam gibi adam dedi![]()
Yok artık at gözlükleri. 😱 Adam herkesle iyi geçiniyor Survivor'ın en efendi adamı tartışmalara falan girmiyor ne hareketini gördün adamın?Gökhanın neyi efendi ya
Turabi için adam gibi adam dedi![]()
Turabinin hareketi olayında göz boyamak için ortaya attı sırf Turabi diskalifiye olsun ama Turabi akıllı adam yemediYok artık at gözlükleri. 😱 Adam herkesle iyi geçiniyor Survivor'ın en efendi adamı tartışmalara falan girmiyor ne hareketini gördün adamın?
OlabilirTurabi için dediğini biliyoruz zaten Gökhan için böyle demesi sizi şok etmiştir siz kötülemesini bekliyodunuz![]()
Göz boyamak değil Gökhan iletişim ödülünü kaybettiğine çok üzüldü Turabi terbiyesizce bir hareket yapınca da uyardı bundan doğal ne olabilir ki helal olsun Gökhan'aTurabinin hareketi olayında göz boyamak için ortaya attı sırf Turabi diskalifiye olsun ama Turabi akıllı adam yemedi
Olabilir![]()
[HASHTAG]#ikincieldelikanligokhankeser[/HASHTAG] orda Turabiyi diskalifiye etmek için uğraştırdı ama nafile.Uzaktan adam ol demek kolay erkekse git yanında söyleGöz boyamak değil Gökhan iletişim ödülünü kaybettiğine çok üzüldü Turabi terbiyesizce bir hareket yapınca da uyardı bundan doğal ne olabilir ki helal olsun Gökhan'a![]()
[HASHTAG]#adaminhasigokhankeser[/HASHTAG] [HASHTAG]#hirboturabi[/HASHTAG] ye hak ettiği cevabı verdi. Ayrıca ha uzaktan söylemiş ha yanında ne farkeder Turabi sanki dövecek onu[HASHTAG]#ikincieldelikanligokhankeser[/HASHTAG] orda Turabiyi diskalifiye etmek için uğraştırdı ama nafile.Uzaktan adam ol demek kolay erkekse git yanında söyle![]()
[HASHTAG]#denyogokhankeser[/HASHTAG] orda hareketi kendine göre yorumladı.Yoksa Turabi orda onlara karşı birşey yapmadı ama Gökhanın içi fesat ne yaparsın işte[HASHTAG]#adaminhasigokhankeser[/HASHTAG] [HASHTAG]#hirboturabi[/HASHTAG] ye hak ettiği cevabı verdi. Ayrıca ha uzaktan söylemiş ha yanında ne farkeder Turabi sanki dövecek onu![]()
He he Turabi'nin o hareketi kimlere doğru yaptığı çok belli sonradan kıvırdı ama yemem ben.[HASHTAG]#denyogokhankeser[/HASHTAG] orda hareketi kendine göre yorumladı.Yoksa Turabi orda onlara karşı birşey yapmadı ama Gökhanın içi fesat ne yaparsın işte![]()
Adam ordan yemin etti hemde büyük bir yeminHe he Turabi'nin o hareketi kimlere doğru yaptığı çok belli sonradan kıvırdı ama yemem ben.Hareket karşı tarafı rahatsız edici bir hareket olmasa Gökhan uyarmazdı Turabi'yi.
![]()
yine başlamış melun sallamalarına[HASHTAG]#denyogokhankeser[/HASHTAG] orda hareketi kendine göre yorumladı.Yoksa Turabi orda onlara karşı birşey yapmadı ama Gökhanın içi fesat ne yaparsın işte![]()
Sonuçta bir hareket yaptığını kabul etti ki o da terbiyesizce bir harekete giriyordu. Gökhan'ın bundan rahatsız olması kadar doğal bir şey yok.Adam ordan yemin etti hemde büyük bir yemin![]()