Yarın kaybeder inşallah çoğu oyunu.
Öyle göüzkmüyorYarın kaybeder inşallah çoğu oyunu.![]()
Güzel güzel.Öyle göüzkmüyorama Tolga oynamıyor 😡
Kim olacak aga Turabi tabii ki.
aynen agaGüzel güzel.
Kim olacak aga Turabi tabii ki.![]()
Ama ikisinide gönüllüler kazanmış gibi gözüküyorGüzel güzel.
Kim olacak aga Turabi tabii ki.![]()
Nerden gözüküyor?Ama ikisinide gönüllüler kazanmış gibi gözüküyor![]()
Bence de bireysele dönsün. Zaten 2 takımı da destekliyemiyorum.aynen agabence yarın ünlüler kazansında bireysel olsun artık sıktı takım oyunu
![]()
Bak şimdi dolunulmazlık oyunlarında kim en son konuşursa o takım kazanmış oluyor.En son Turabi konuştuğu için oyun bizdeNerden gözüküyor?![]()
bireysel olsun ve herkes hakettiği yere kadar gitsin diye düşünüyorum benNerden gözüküyor?
Bence de bireysele dönsün. Zaten 2 takımı da destekliyemiyorum.![]()
Oyunu gönüllüler kazandı bencebireysel olsun ve herkes hakettiği yere kadar gitsin diye düşünüyorum ben
Fragmanda Turabi Gökhan'a kaybediyor gibiydi.Bak şimdi dolunulmazlık oyunlarında kim en son konuşursa o takım kazanmış oluyor.En son Turabi konuştuğu için oyun bizde![]()
olabilir ama ben bir an önce bireysele dönsün istiyorum o yüzden ünlüler kazansınOyunu gönüllüler kazandı bence![]()
2 oyun oynayacaklar herkes rakibiyle kim 2 defa kazansa o kazanacakFragmanda Turabi Gökhan'a kaybediyor gibiydi.![]()
Haxball yapıyormuşsunuz.2 oyun oynayacaklar herkes rakibiyle kim 2 defa kazansa o kazanacak![]()
Pş melunu bir türlü gelmediHaxball yapıyormuşsunuz.![]()
ÖDÜL KESİNLİKLE GÖNÜLLÜLERİN BUNDAN EMİNİM !Söylediğine göre 2'side bizde.![]()
geldimmm artık@Harunnn60 yok bugün![]()
sen nedense duyguyu sevmiyorsunBeddua etme melun
Duygu Bal bugün katıldığı bir programda Gökhan efendi bir çocuk dedi![]()
en azından etmiş , akın hiç edemediDuygu Bal kırk yılın başında doğru bir laf etmiş @Harunnn60 duymasın.![]()
Gökhana efendi dedi ama Turabiye adam gibi adam dedi yani seviyorumgeldimmm artık
sen nedense duyguyu sevmiyorsun
ayrıca bende turabiyi destekliyorum ama gidipte gökhanı kötüleyemem , çünkü adam efendi gerçekten
en azından etmiş , akın hiç edemedi![]()