Turabi'ye olan nefret Akın'a yaptıklarından mı geliyor?Yiğit'i tutuyorum gönüllülerden ünlülerden de Gökhan'ı.En çok Turabi'den nefret ediyorum sonra da Tolga'dan.
Turabi'ye olan nefret Akın'a yaptıklarından mı geliyor?Yiğit'i tutuyorum gönüllülerden ünlülerden de Gökhan'ı.En çok Turabi'den nefret ediyorum sonra da Tolga'dan.
Evet.Turabi'ye olan nefret Akın'a yaptıklarından mı geliyor?
hahaha komikmisin senHayret gökhan sayı almış
Aga bu Turabicilerin yalanlarından yeminle bıktım valla terk edecem konuyu.hahaha komikmisin sen
Evet bu doğruEvet.Akıncıysan Turabi'yi sevemezsin Turabiciysen de Akın'ı sevemezsin.
Senin durum ilginçmiş.Evet bu doğruTurabicilerin hepsi büyük baş diyor Akın'aBen demiyorum öyle amaAkını da seviyorum çünkü
Çünkü ben TURABİ' yi sonradan sevmeye başladımSenin durum ilginçmiş.Ama Akın'ı sevmen hoşuma gitti.
Aferin.Çünkü ben TURABİ' yi sonradan sevmeye başladım
aynen aga sıktılar artıkAga bu Turabicilerin yalanlarından yeminle bıktım valla terk edecem konuyu.
Atlattık acısını çok şükür bundan sonra tam gaz AntiTurabicilik yapıcam.Akinsiz Survivor basladi@Bully
Yakında Anti kelimesini silerizAtlattık acısını çok şükür bundan sonra tam gaz AntiTurabicilik yapıcam.
Komik çocuk seni.Yakında Anti kelimesini silerizAz kaldı
beni turabici yapamazsın sen gel gökhancı ol doğru yolu bulSURVIVOR BAŞLADI 20.12
ee TURABİ FANI olalım gel
AKIN sız survivor nasıl olcakKomik çocuk seni.
EĞRİ DURALIM DOĞRU KONUŞALIMbeni turabici yapamazsın sen gel gökhancı ol doğru yolu bul
Atlattık acısını çok şükür bundan sonra tam gaz AntiTurabicilik yapıcam.
Bana mıydı bu lafBazi arkadaslar kendini cok kaptirmis Turabi fani olmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?