- Reaksiyon puanı
- 59,818
- Puanı
- 1,060
Valla sorma aga ya bi garipler söyledikleri yalanların haddi hesabı yok zaten.Bazi arkadaslar kendini cok kaptirmis Turabi fani olmaya![]()
Valla sorma aga ya bi garipler söyledikleri yalanların haddi hesabı yok zaten.Bazi arkadaslar kendini cok kaptirmis Turabi fani olmaya![]()
Bana mıydı bu laf![]()
ya adam ne yaptı da samimi gelmiyor ama turabinin herkesin arkasından konuşuyor omu samimi yaniAKIN sız survivor nasıl olcakBakalım sorun Akında mıymış
EĞRİ DURALIM DOĞRU KONUŞALIM
GÖKHAN KESİNLİKLE FİNALİ HAK EDİYOR VE ÇOK DA BAŞARILI BİR YARIŞMACI AMA BANA SAMİMİ GELMİYOR![]()
Akınsız Survivor tabii ki kötü olacak eski tadı almam mümkün değil ama sırf Turabi'ye olan nefretimden izlemeyi bırakmayacam.AKIN sız survivor nasıl olcakBakalım sorun Akında mıymış
EĞRİ DURALIM DOĞRU KONUŞALIM
GÖKHAN KESİNLİKLE FİNALİ HAK EDİYOR VE ÇOK DA BAŞARILI BİR YARIŞMACI AMA BANA SAMİMİ GELMİYOR![]()
biri daha geldiGenel olarak sen maskeli sokak sanati ... öyle gidiyor![]()
yok o anlamada değilya adam ne yaptı da samimi gelmiyor ama turabinin herkesin arkasından konuşuyor omu samimi yani![]()
İnatsınız inatAkınsız Survivor tabii ki kötü olacak eski tadı almam mümkün değil ama sırf Turabi'ye olan nefretimden izlemeyi bırakmayacam.![]()
Valla sorma aga ya bi garipler söyledikleri yalanların haddi hesabı yok zaten.Turabi fanlığı da neymiş o çakma delikanlı soytarının nesini seviyorlar gerçekten anlamıyorum.
![]()
biri daha geldiSen ne fanısın peki?
yok o anlamada değilGeldiğinden beri olan samimi olmayan davranış
TURABİ arkasından konuşsa nolur konuşmasa nolur
Çakar bir tane
İnatsınız inatAKIN candır TURABİ kandır
![]()
Mügeyi güzel diyemi destekliyodun ?Müge Seranay i destekliyordumsimdi ise meraktan izliyorum ...
![]()
o turabinin karaktersizliğini gösterir iştebiri daha geldiSen ne fanısın peki?
yok o anlamada değilGeldiğinden beri olan samimi olmayan davranış
TURABİ arkasından konuşsa nolur konuşmasa nolur
Çakar bir tane
İnatsınız inatAKIN candır TURABİ kandır
![]()
Mügeyi güzel diyemi destekliyodun ?Bende kızlardan favorim SERENAY'dı
Dost bıçaklanmasına gitti sırf merveye inat SAHRA yı destekliyorum kızlardan
![]()
karakter meselesine girmeyelimo turabinin karaktersizliğini gösterir işte![]()
Mügeye destek olanlar zarar yaniMüge ye laf yok bak @Yakamoz-Asi yi cagiririm![]()
Yarın akşam gelirimBugun hiç uyumadım
Erken yatarım o yuzden
![]()
@Forumdash demek istedi kendisi.
Ya valla çok konuşuyorsun da boş konuyorsun ne diyeyim.İstatistiklere nerden bakıyorsan bir daha bakma oraya.
![]()
@legolas9900 sen kimi destekliyorsun?![]()
Turabi.😱Ben tolga ile sahra disinda herkesi destekliyorum abiöyle meraktan izliyorum
![]()