Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bazi arkadaslar kendini cok kaptirmis Turabi fani olmaya :A
Valla sorma aga ya bi garipler söyledikleri yalanların haddi hesabı yok zaten. :A Turabi fanlığı da neymiş o çakma delikanlı soytarının nesini seviyorlar gerçekten anlamıyorum. :D

AKIN sız survivor nasıl olcak :D Bakalım sorun Akında mıymış :D

EĞRİ DURALIM DOĞRU KONUŞALIM :D
GÖKHAN KESİNLİKLE FİNALİ HAK EDİYOR VE ÇOK DA BAŞARILI BİR YARIŞMACI AMA BANA SAMİMİ GELMİYOR :D
ya adam ne yaptı da samimi gelmiyor ama turabinin herkesin arkasından konuşuyor omu samimi yani :D

AKIN sız survivor nasıl olcak :D Bakalım sorun Akında mıymış :D

EĞRİ DURALIM DOĞRU KONUŞALIM :D
GÖKHAN KESİNLİKLE FİNALİ HAK EDİYOR VE ÇOK DA BAŞARILI BİR YARIŞMACI AMA BANA SAMİMİ GELMİYOR :D
Akınsız Survivor tabii ki kötü olacak eski tadı almam mümkün değil ama sırf Turabi'ye olan nefretimden izlemeyi bırakmayacam. :D

Genel olarak sen maskeli sokak sanati ... öyle gidiyor :A
biri daha geldi :D Sen ne fanısın peki? :D

ya adam ne yaptı da samimi gelmiyor ama turabinin herkesin arkasından konuşuyor omu samimi yani :D
yok o anlamada değil :D Geldiğinden beri olan samimi olmayan davranış :D TURABİ arkasından konuşsa nolur konuşmasa nolur :D Çakar bir tane :D

Akınsız Survivor tabii ki kötü olacak eski tadı almam mümkün değil ama sırf Turabi'ye olan nefretimden izlemeyi bırakmayacam. :D
İnatsınız inat :D AKIN candır TURABİ kandır :D

biri daha geldi :D Sen ne fanısın peki? :D

yok o anlamada değil :D Geldiğinden beri olan samimi olmayan davranış :D TURABİ arkasından konuşsa nolur konuşmasa nolur :D Çakar bir tane :D

İnatsınız inat :D AKIN candır TURABİ kandır :D
o turabinin karaktersizliğini gösterir işte :D

neyse survivor başladı biraz izliyim sonra yorumları mı yaparım :D

Yarın akşam gelirim:( Bugun hiç uyumadım :X Erken yatarım o yuzden:)

Oda iyiymiş.:D

@Forumdash demek istedi kendisi. :A

Ya valla çok konuşuyorsun da boş konuyorsun ne diyeyim. :D İstatistiklere nerden bakıyorsan bir daha bakma oraya. :F

Melunların ağzına paye vermeye görsün.:A

Turabi Sahra ve Yiğit.:ZDaim olsun duygunuz.:Z

Bu arada Turabi iy lafı koydu gönderdim geldi dönderdim tekrar gelir bu melun dedi süperdi.:F

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...