Turabi'ye olan nefret Akın'a yaptıklarından mı geliyor?Yiğit'i tutuyorum gönüllülerden ünlülerden de Gökhan'ı.En çok Turabi'den nefret ediyorum sonra da Tolga'dan.
![]()
Turabi'ye olan nefret Akın'a yaptıklarından mı geliyor?Yiğit'i tutuyorum gönüllülerden ünlülerden de Gökhan'ı.En çok Turabi'den nefret ediyorum sonra da Tolga'dan.
![]()
Evet.Turabi'ye olan nefret Akın'a yaptıklarından mı geliyor?![]()
hahaha komikmisin senHayret gökhan sayı almış![]()
Aga bu Turabicilerin yalanlarından yeminle bıktım valla terk edecem konuyu.hahaha komikmisin sen![]()
Evet bu doğruEvet.Akıncıysan Turabi'yi sevemezsin Turabiciysen de Akın'ı sevemezsin.
![]()
Senin durum ilginçmiş.Evet bu doğruTurabicilerin hepsi büyük baş diyor Akın'a
Ben demiyorum öyle ama
Akını da seviyorum çünkü
![]()
Çünkü ben TURABİ' yi sonradan sevmeye başladımSenin durum ilginçmiş.Ama Akın'ı sevmen hoşuma gitti.
![]()
Aferin.Çünkü ben TURABİ' yi sonradan sevmeye başladım![]()
aynen aga sıktılar artıkAga bu Turabicilerin yalanlarından yeminle bıktım valla terk edecem konuyu.![]()
Atlattık acısını çok şükür bundan sonra tam gaz AntiTurabicilik yapıcam.Akinsiz Survivor basladi@Bully
Yakında Anti kelimesini silerizAtlattık acısını çok şükür bundan sonra tam gaz AntiTurabicilik yapıcam.![]()
Komik çocuk seni.Yakında Anti kelimesini silerizAz kaldı
![]()
beni turabici yapamazsın sen gel gökhancı ol doğru yolu bulSURVIVOR BAŞLADI 20.12
ee TURABİ FANI olalım gel![]()
AKIN sız survivor nasıl olcakKomik çocuk seni.![]()
EĞRİ DURALIM DOĞRU KONUŞALIMbeni turabici yapamazsın sen gel gökhancı ol doğru yolu bul![]()
Atlattık acısını çok şükür bundan sonra tam gaz AntiTurabicilik yapıcam.![]()
Bana mıydı bu lafBazi arkadaslar kendini cok kaptirmis Turabi fani olmaya![]()