Valla beni @Bully çağırdı@Eray Güler arkadaşımız bugün baya kendini gösterdi akşama bekliyoruz devamını eray.Çok iyisin...
Elem kederi çağırmayayım şimdi.
Valla beni @Bully çağırdı@Eray Güler arkadaşımız bugün baya kendini gösterdi akşama bekliyoruz devamını eray.Çok iyisin...
Elem kederi çağırmayayım şimdi.
Hiçbir şey anlamadım.İşte cevap bulamadım sana verecek ama düşüncendeki haklılığı yanlış yazmanla kapatacağımı düşündüm ve saçmalıyorum demeye çalıştın.
Çağırmaz olaydım emi.
Hiçbir şey anlamadım.
turabi kaç kere döndü hala hep aynıydı diyorsun gökhan hiç duruşunu bozmadı be mantıklı salla birazNasıl gökhanı tutuyosun kadroTURABİ adam geldi adam gidiyorPişman olmadan dön yoldanHep birlikte ŞAMPİYON TURABİ !
bak lafıma geldinÇağırmaz olaydım emi.
Çok yazım hatası yapıyorsun yazılarını anlamak güç oluyor.Demekki bu sefer yanlış bir şey yazmamışım ki anlamama rolüne büründüm bu melunlar nedir bötle.
Çağırmaz olaydım emi.
Allah yazdıysa bozsunbak lafıma geldinSON PİŞMANLIK FAYDA ETMİYOR !! bak canlı yaşadın gördünHadi gel Turabi fanı olmaya ?#AdımAdımFinaleTURABİ !
Çok yazım hatası yapıyorsun yazılarını anlamak güç oluyor.
GÖKHAN mı bozmadı ?turabi kaç kere döndü hala hep aynıydı diyorsun gökhan hiç duruşunu bozmadı be mantıklı salla biraz
Niye yaAllah yazdıysa bozsun
GÖKHAN mı bozmadı ?
SERENAY AKTAŞ ==) GÖKHANIN BÖYLE İYİ NİYETLİ OLDUĞUNA BAKMAYIN , AHMETLE HİNDİSTAN CEVİZLERİNİ ÇALIP YİYORLARDI !
SERENAY AKTAŞA SONSUZ GÜVENİYORUM !
Onun turbosu patlak.GÖKHAN mı bozmadı ?
SERENAY AKTAŞ ==) GÖKHANIN BÖYLE İYİ NİYETLİ OLDUĞUNA BAKMAYIN , AHMETLE HİNDİSTAN CEVİZLERİNİ ÇALIP YİYORLARDI !
SERENAY AKTAŞA SONSUZ GÜVENİYORUM !
Niye yaTURBO TURABİ CANDIR !
İşte onu diyorumCevizleri yerken ağızları iyi laf yapıyordur zaten.Orada neler dönüyor kim bilir.
Gökhanında bıçağı kayıpOnun turbosu patlak.
Yok Turabi'yi iyi kesiyor son haftalarda.İşte onu diyorumSERENAY neden yalan söylesin durduk yere ? Hem iyilerdi deAdada diyeceği lafa tek inandıklarımdan birisi SERENAY !
Gökhanında bıçağı kayıp
gökhan doğru dürüst oyunlarda da turabiden daha iyi ayrıca hala yüzüne söylüyor diyorsun ya komik@Maskeli Fedai bully'nin dönüşünü anlatayım az önce olan olay bu dedim ki turavi'den etkileniyorsun ki gül gül öldük lafını kullanıyorsun dedim o da hayır dedi
sonra evet yapmış olabilirim dedi.
Masajını buldum ama sen 1 tane kanıt gösterdin dedi
AKın'da olan dönüşten daha büyük bir dönüş.
Kim doğru dürüst.
Kimsee yalan konuşmuyor ne diyecekse yüzüne söylüyor.
Oyunlarda süper daha ne yapsın Show'unuda istiyorsan onuda yapıyor.😎
Gözleriyle keser ancaYok Turabi'yi iyi kesiyor son haftalarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?