aynen bu hafta elenir umarım ama serenay onun gerçek yüzünü daha önce görseydi keşkeBu cümleni her zaman düşünüyorum 🙂 kesinlikle katiliyorum ama eninde sonunda o da defolup gidecek ve Serenay kadar güzel tepkiler alamayacak dondugunde .
aynen bu hafta elenir umarım ama serenay onun gerçek yüzünü daha önce görseydi keşkeBu cümleni her zaman düşünüyorum 🙂 kesinlikle katiliyorum ama eninde sonunda o da defolup gidecek ve Serenay kadar güzel tepkiler alamayacak dondugunde .
turabicilerin sallamarı ve biz gökhancıların doğrularıyla böyle oluyor işteya konuyu ne yaptınız ya daha dün 400 sayfaydı bugün 440 olmuş biraz yavaş ya bukadar ne konuşuyosunuz
Yapalım o zaman[HASHTAG]#adamgibiadamturabicamkiran[/HASHTAG] bi ara bu tag vardı güzeldi 😀 @sokak sanati @Maskeli Fedai
Ben kuruttum zaten biraz sende kuruthadi nerde kalmıştık 2-3 gün buradayım iflahınızı kurutmaya geldim.
Ben kuruttum zaten biraz sende kurut
2 kişi geldiler ama başarılı olamadı melunlarCidden kurumuşlar şu melun Medcezir'den biraz enerji depolasın gelsin yoksa çekemem şimdi.
2 kişi geldiler ama başarılı olamadı melunlar
Turboyu bu melunlara karşı savunmak görevdirOkumak isterdim ama 100 sayfa önce bırakmıştım baya uğraşmışsın.Ama sonuç süper başarı.
Çünkü [HASHTAG]#adamgibiadamturabicamkiran[/HASHTAG] .Turboyu bu melunlara karşı savunmak görevdir
Birde [HASHTAG]#ikincieldelikanligokhankeser[/HASHTAG] i savunmazlar mı melunlarÇünkü [HASHTAG]#adamgibiadamturabicamkiran[/HASHTAG] .
Birde [HASHTAG]#ikincieldelikanligokhankeser[/HASHTAG] i savunmazlar mı melunlar
Bizim tek adamımız var o da [HASHTAG]#adamgibiadamturabicamkiran[/HASHTAG]Adı üstünde melun.
Zaten tarafları yok gibi bir gün Gökhan demişler bir ara Yiğit Ahmet diyen var çeşit çeşitler birde çeşitleri bir arada bulunduranlar var. baya melunmuş bunlar.
Bizim tek adamımız var o da [HASHTAG]#adamgibiadamturabicamkiran[/HASHTAG]
AynenGerçekler demindeyiz biz.Her hafta farklı olmamak Turabici olmak demekmiş onu öğrensin o melunlar.
Aynenyarın adamımız fark atacak hepsine
@sokak sanati yalan atıyor bu arkadaş kendisi hep salladı durduhadi geldim bakalım kurut iflahımızı @sokaksanati bu arada @MaskeliFedai nin de başarılı olduğu falan yok hep yalanlar salladı durdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?