Maskeli Fedai
Favori Üye
Turabi yakışıklı olmayabilir ama fazlasıyla adamTurabi'ye aşık olacak değildi ya
Turabi yakışıklı olmayabilir ama fazlasıyla adamTurabi'ye aşık olacak değildi ya
Samanta'ya hiç yapmadı zaten canım.Turabi yakışıklı olmayabilir ama fazlasıyla adamve bayanlara en ufak bir saygısızlık yapmamış
Samanta konusunu hatırlamıyorumSamanta'ya hiç yapmadı zaten canım.
İşine gelmeyince hatırlamazsın tabii melun.Samanta konusunu hatırlamıyorum
Ne yapmıştıİşine gelmeyince hatırlamazsın tabii melun.
Sahra ile birlikte onu eziyorlardı sürekli hiç mi hatırlamıyonNe yapmıştı
Nerde eziyordu Samanta abartıyorduSahra ile birlikte onu eziyorlardı sürekli hiç mi hatırlamıyon
Kıza hep kötü davranıyordu valla ırkçı Turabi.Nerde eziyordu Samanta abartıyordu
Yuhh melun Turabi sadece çekiç konusunda bağırdı onun dışında bağırmadıKıza hep kötü davranıyordu valla ırkçı Turabi.
Sonuçta bağırmış ben bayanlara hiç bağırmam diyordu.Yuhh melun Turabi sadece çekiç konusunda bağırdı onun dışında bağırmadı
Ahmet Dursun da bağırdı ne çabuk unuttunSonuçta bağırmış ben bayanlara hiç bağırmam diyordu.
Ben Ahmetçi değilim ki hatta hiç sevmem o sinsiyiAhmet Dursun da bağırdı ne çabuk unuttun
Turabi kadınlara bir kez bile kötü davranmadı bunu sende biliyorsunBen Ahmetçi değilim ki hatta hiç sevmem o sinsiyi
Diğerlerine iyi davranmış olabilir ama Samanta'ya kötü davrandığı gerçeği var.Turabi kadınlara bir kez bile kötü davranmadı bunu sende biliyorsun
Bir kere kötü davrandıDiğerlerine iyi davranmış olabilir ama Samanta'ya kötü davrandığı gerçeği var.
Oyunlarda da oynatmadığı oldu Müge oynayacak diye bağırdı Samanta'ya.Bir kere kötü davrandı
Birazda Müge oynasınOyunlarda da oynatmadığı oldu Müge oynayacak diye bağırdı Samanta'ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?