Maskeli Fedai
Favori Üye
Turabi yakışıklı olmayabilir ama fazlasıyla adamTurabi'ye aşık olacak değildi ya![]()
Turabi yakışıklı olmayabilir ama fazlasıyla adamTurabi'ye aşık olacak değildi ya![]()
Samanta'ya hiç yapmadı zaten canım.Turabi yakışıklı olmayabilir ama fazlasıyla adamve bayanlara en ufak bir saygısızlık yapmamış
![]()
Samanta konusunu hatırlamıyorumSamanta'ya hiç yapmadı zaten canım.![]()
İşine gelmeyince hatırlamazsın tabii melun.Samanta konusunu hatırlamıyorum![]()
Ne yapmıştıİşine gelmeyince hatırlamazsın tabii melun.![]()
Sahra ile birlikte onu eziyorlardı sürekli hiç mi hatırlamıyonNe yapmıştı![]()
Nerde eziyordu Samanta abartıyorduSahra ile birlikte onu eziyorlardı sürekli hiç mi hatırlamıyon![]()
Kıza hep kötü davranıyordu valla ırkçı Turabi.Nerde eziyordu Samanta abartıyordu![]()
Yuhh melun Turabi sadece çekiç konusunda bağırdı onun dışında bağırmadıKıza hep kötü davranıyordu valla ırkçı Turabi.![]()
Sonuçta bağırmış ben bayanlara hiç bağırmam diyordu.Yuhh melun Turabi sadece çekiç konusunda bağırdı onun dışında bağırmadı![]()
Ahmet Dursun da bağırdı ne çabuk unuttunSonuçta bağırmış ben bayanlara hiç bağırmam diyordu.![]()
Ben Ahmetçi değilim ki hatta hiç sevmem o sinsiyiAhmet Dursun da bağırdı ne çabuk unuttun![]()
Turabi kadınlara bir kez bile kötü davranmadı bunu sende biliyorsunBen Ahmetçi değilim ki hatta hiç sevmem o sinsiyi![]()
Diğerlerine iyi davranmış olabilir ama Samanta'ya kötü davrandığı gerçeği var.Turabi kadınlara bir kez bile kötü davranmadı bunu sende biliyorsun![]()
Bir kere kötü davrandıDiğerlerine iyi davranmış olabilir ama Samanta'ya kötü davrandığı gerçeği var.![]()
Oyunlarda da oynatmadığı oldu Müge oynayacak diye bağırdı Samanta'ya.Bir kere kötü davrandı![]()
Birazda Müge oynasınOyunlarda da oynatmadığı oldu Müge oynayacak diye bağırdı Samanta'ya.![]()