- Reaksiyon puanı
- 59,843
- Puanı
- 1,060
Abartmış o Gökhan hiçbir şey demedi ona kendi kafasında kurmuş bir şeyler Sero.Sero dedi ya![]()
Abartmış o Gökhan hiçbir şey demedi ona kendi kafasında kurmuş bir şeyler Sero.Sero dedi ya![]()
Sen gidince daha da coşacam.![]()
Sen gidebilirsinYoktum zaten şöyle bir bildirimlere bakayım dedim hop buradayım.![]()
Yav he heAbartmış o Gökhan hiçbir şey demedi ona kendi kafasında kurmuş bir şeyler Sero.![]()
Sen gidebilirsin![]()
Finallerin kötü geçmesin sen git buradan.Yoktum zaten şöyle bir bildirimlere bakayım dedim hop buradayım.![]()
Adam ol adam dedi ya.Sen gidebilirsin
Yav he he![]()
ayrıca Turabiye arkadan konuşuyordu erkekse yanında desin
![]()
Uzaktan dedi uzaktan söylemek kolayFinallerin kötü geçmesin sen git buradan.
Adam ol adam dedi ya.![]()
Turabi sanki dövecekti de Gökhan'ı.Uzaktan dedi uzaktan söylemek kolay![]()
Finallerin kötü geçmesin sen git buradan.
Adam ol adam dedi ya.![]()
O da uzaktan artistlik yaptı adaya gidince öptü Gökhan'ı.Döverdi tabi![]()
Çık o zaman.Lag söyleyip durmayın çıkıcam.😡
O da uzaktan artistlik yaptı adaya gidince öptü Gökhan'ı.
Çık o zaman.![]()
![]()
Ama kaç hafta geçmiş tabi barışacaklarO da uzaktan artistlik yaptı adaya gidince öptü Gökhan'ı.
Çık o zaman.![]()
![]()
Duygu Çetinkaya da benim gibi Gökhan'ı savunuyor.Ama kaç hafta geçmiş tabi barışacaklar![]()
Duygu Çetinkaya yorumlarını takmıyorum boş konuşuyorDuygu Çetinkaya da benim gibi Gökhan'ı savunuyor.![]()
Bence süper konuşuyor.Duygu Çetinkaya yorumlarını takmıyorum boş konuşuyor![]()
O melunu takan yok zaten geçen yıl Murat buna yüzde 60 fark attıBence süper konuşuyor.
Turabi kesin olarak şampiyon olamaz şampiyon Gökhan olmalı diyor helal olsun.![]()
Olsun dobra kız ama doğruları konuşuyor.O melunu takan yok zaten geçen yıl Murat buna yüzde 60 fark attı![]()
Gökhana aşık olmuş herhalde ondan savunuyorOlsun dobra kız ama doğruları konuşuyor.![]()
Turabi'ye aşık olacak değildi yaGökhana aşık olmuş herhalde ondan savunuyor![]()