Maskeli Fedai
Favori Üye
[HASHTAG]#sinsirellaahmet[/HASHTAG] İnşallah tez vakitte giderGitmeliydi ama güzel bir gidiş oldu ünlülerde ki gibi değildi durum.
Sizde olay.Ahmet özellikle erkenden gitsin.![]()
[HASHTAG]#sinsirellaahmet[/HASHTAG] İnşallah tez vakitte giderGitmeliydi ama güzel bir gidiş oldu ünlülerde ki gibi değildi durum.
Sizde olay.Ahmet özellikle erkenden gitsin.![]()
çok beklersiniz sizin sahte turbo bile ahmetten baya korkmuş beyfendi elinde olsa ahmeti elermiş bu cümle bile herşeyi anlatıyor[HASHTAG]#sinsirellaahmet[/HASHTAG] İnşallah tez vakitte gider2.raunt başlasın
![]()
Melun.😡
@sürgünüm yarışta Diskalifiye oldu Tolga Survivor'dan değil.
Bende son kez onu yazmak için girdim.
Artık içim çok rahat Turabi şansım olsa Amhet'i gönderirim demiş.Ahmet'ide unutmayın artık [HASHTAG]#sinsirellaahmet[/HASHTAG] yapın.![]()
Buralar bize emanet
Antilik ve melunluğun tavan yapmış yine![]()
Ahmetten korktuğu yok Ahmeti her zaman yeniyorçok beklersiniz sizin sahte turbo bile ahmetten baya korkmuş beyfendi elinde olsa ahmeti elermiş bu cümle bile herşeyi anlatıyor
MelunSize öyle bir antilik yapacagim ki.![]()
efendim her zaman derken son bir aydır nal topluyor sahte turboAhmetten korktuğu yok Ahmeti her zaman yeniyor
Melun![]()
Dünkü oyunda yendi cumartesi ödül oyununda yendi ondan önceki ödül oyununda yendi geçen haftalardaki oyunlarda yendiefendim her zaman derken son bir aydır nal topluyor sahte turbo
sizin tv turabi tv herhaldeDünkü oyunda yendi cumartesi ödül oyununda yendi ondan önceki ödül oyununda yendi geçen haftalardaki oyunlarda yendi![]()
Abi Turabi 21 defa kazanmışsizin tv turabi tv herhalde
kardeş ben ahmeti hiç sevmem ilk başlarda zaten ahmet hiç oyun alamıyordu ama son 1 aydır önüne kim gelirse dağatıyorAbi Turabi 21 defa kazanmış
Ahmet 18 defa kazanmış oynadıkları oyunlarda![]()
Abi Turabi de son 1 aydır düşüş var bunu kabul ediyorum adam hem aç hemde moralsizkardeş ben ahmeti hiç sevmem ilk başlarda zaten ahmet hiç oyun alamıyordu ama son 1 aydır önüne kim gelirse dağatıyor
O YAZDIĞIN BAHANELER HERKES İÇİN GEÇERLİAbi Turabi de son 1 aydır düşüş var bunu kabul ediyorum adam hem aç hemde moralsiz
Turbo Turabi bu hafta şov yapacak göreceksin abiO YAZDIĞIN BAHANELER HERKES İÇİN GEÇERLİ
Yok içim yanıyor hala.
Çok duygulu bir konuşma yapmış beni de duygulandırdı.Abi Turabi de son 1 aydır düşüş var bunu kabul ediyorum adam hem aç hemde moralsiz
Survivor Akının tv de yayınlanmayan konuşması
http://www.acunn.com/video/survivor/akinin-survivor-seruveni/8277
@Bully @Billy Kane @Yakamoz-Asi @Harunnn60 @sokak sanati @GreatOttoman @ABAY_06 @china_shangai @Μαнoni @eskici
Size öyle bir antilik yapacagim ki.![]()
Önümüzdeki dokunulmaz oyununda seçme şansı biz de mi yoksa ödül oyunun da mı seçicez ?
Abow sert oldu bu @Bully 😱akın elendi, sahrayı daha fazla istiyodum ama akından da son haftalarda çok nefret ettim bi hareketler oyun kazandıktan sonra OH OLSUN!