İyi atmışsın bakalım Akına yaramışmı bu oylar2 oy kendi telefonumdan 1 oy annemin 1 oy da babamın telefonundan. Yani 4 oy.
😱😕 abarttın sende2 oy kendi telefonumdan 1 oy annemin 1 oy da babamın telefonundan. Yani 4 oy.
vışşhh meluna bak2 oy kendi telefonumdan 1 oy annemin 1 oy da babamın telefonundan. Yani 4 oy.
Akşam şu [HASHTAG]#hirboturabi[/HASHTAG] cilerin hevesi kursaklarında kalır inşallah.İyi atmışsın bakalım Akına yaramışmı bu oylar
Sana mı sorcaktım. ss😱😕 abarttın sende
Sen de Serenay'ına oy atsaydın. ssvışşhh meluna bak
Akın kalırsa eğer bunlar ne yapcak bakalımAkşam şu [HASHTAG]#hirboturabi[/HASHTAG] cilerin hevesi kursaklarında kalır inşallah.Akşam sembolde [HASHTAG]#Turabi[/HASHTAG] yı tutuyoruz.
Sana mı sorcaktım. ss
Sen de Serenay'ına oy atsaydın. ss
Sinirlerinden çatlarlar artık melunlar.Akın kalırsa eğer bunlar ne yapcak bakalım
Sinirlerinden çatlarlar artık melunlar.Hadi inşallah kalacak benim adamım.[HASHTAG]#hirboturabi[/HASHTAG] de morarmış olur.
Ağzınızı hayra açınAkın kalırsa eğer bunlar ne yapcak bakalım
Hayra açıyoruz işte. Akın kalacak inş.Ağzınızı hayra açın
iyi uykularSinirlerinden çatlarlar artık melunlar.Hadi inşallah kalacak benim adamım.[HASHTAG]#hirboturabi[/HASHTAG] de morarmış olur.
Merakla bekliyoruz bakalım ne olucakSinirlerinden çatlarlar artık melunlar.Hadi inşallah kalacak benim adamım.[HASHTAG]#hirboturabi[/HASHTAG] de morarmış olur.
he de geç işte , her zaman ki hali@Harunnn60 bu arkadaş kendini uykuda sanıyor
akın otel odasında uyuyordur kesinUykumu aldım ben.
Melunbaşı sus az.@Harunnn60 bu arkadaş kendini uykuda sanıyor
Yok adada Turabi'nin uykularını kaçırıyormuş.he de geç işte , her zaman ki hali
akın otel odasında uyuyordur kesin
sokak sanatinin yerini ben aldım hiç susmyacam akşama kadar.Melunbaşı sus az.
Yok adada Turabi'nin uykularını kaçırıyormuş.
şu akın sevgin nerden geldi ya birgün yüzü göremedikMelunbaşı sus az.
Yok adada Turabi'nin uykularını kaçırıyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?