Maskeli Fedai
Favori Üye
Mantıklıymış.valla akıncılar bugün turabici olurlar
Allah'tan umut kesilmez.Destekle ama Akın gidecek bu değişmez
@Harunnn60 @sokak sanati bu melun şimdi de Turabici olduMantıklıymış.Akın'ın Yiğit'i geçme şansı daha fazla. Hadi bakalım [HASHTAG]#hirboturabi[/HASHTAG] güveniyoruz sana.
Allah'tan umut kesilmez.
Hadi be [HASHTAG]#Turabi[/HASHTAG] sembolü sen almalısın.@Harunnn60 @sokak sanati bu melun şimdi de Turabici olduama Yiğit de gidebilir dediğin gibi mantıklı
Hayır Akın gitmeliHadi be [HASHTAG]#Turabi[/HASHTAG] sembolü sen almalısın.
Yiğit gitsin Yiğit zaten o da pek iyi değil artık.Hayır Akın gitmeli
Gökhan Turabi'yi yer finalde.#cakmadelikanligökhan ve [HASHTAG]#sinsirellaakin[/HASHTAG] o adada asla şampiyon olamazlar
@china_shangai @Bully
biz ona elenme korkusu diyelim yoksa @Bully nire #hirboturabi nire@Harunnn60 @sokak sanati bu melun şimdi de Turabici olduama Yiğit de gidebilir dediğin gibi mantıklı
O atarlı ergenin sözlerini burda paylaşmaYiğit gitsin Yiğit zaten o da pek iyi değil artık.
Gökhan Turabi'yi yer finalde.
biz ona elenme korkusu diyelim yoksa @Bully nire #hirboturabi nire
E herhalde yani o ikiyüzlü soytarıya günahımı vermem ben.biz ona elenme korkusu diyelim yoksa @Bully nire #hirboturabi nire
Banlandı ay sonu geliyor.süpermiş bu arada @Mr.At nerede hiç gözükmüyor
Sen de ergen diyip durma çocuğa sinirleniyor bak.O atarlı ergenin sözlerini burda paylaşmahem Yiğit giderse gönüllüler dokunulmazlık alamazlar Akın gitsin
GelmesinBanlandı ay sonu geliyor.
Sinirlense ne olacak beni mi dövecekBanlandı ay sonu geliyor.
Sen de ergen diyip durma çocuğa sinirleniyor bak.
ben ne akını ne de turabiyi desdekliyorum biraz gökhandan yanayımSendemi o melunları tutuyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?